Szkennelési probléma

A Dune HD saját jukebox alkalmazásával kapcsolatos kérdések helye

Re: Szkennelési probléma

HozzászólásSzerző: aspius » 2020.09.23. 15:54

Sziasztok!

Nem igazan értem ezt a fórumot, mivel egy Dune-HD eszköz vásárlásánál kapott kód használatával lehet csak regisztrálni. Azt felteleznem, hogy így nem csak a felhasználok írnak-válaszolnak hanem a támogatási oldal is nyújt némi segítséget.

Az előző hozzászólásom 17 napja született, de sajnos semmilyen válasz nem érkezett rá, pedig úgy gondolom, hogy nem lett volna olyan nagy dolog megnézni az általam felsorolt filmeket/sorozatokat akar teszt fájlok segítségével sem (film fájlok átnevezgetésével pl), vagy annyit legalább, hogy megnézzük, nálunk minden rendben van (bar ezt nem hiszem, lásd: the boys bejegyzésemet) vagy ismert probléma mar tovabiztosított a a gyártónak, vagy több infót kerni stb..
A 2. kérdés sem tűnik túl bonyolultnak szerintem.

aspius
aspius

HozzászólásSzerző: aspius » 2020.09.06. 12:19

Sziasztok!

Már egy pár hete használom a Dune HD Pro 4K II-t, nagy megelégedéssel és ez igaz a jukebox -ra is de van egy pár apróság ami még zavar egy kicsit remélem valaki tud majd segíteni, tanácsot adni:
1. van néhány film amelyeket nem talál meg a szkennelő, sőt az IMDB ID megadásával sem találja meg (600+ film van szkennelve összesen probléma nélkül), a DS Video viszont tökéletesen megtalálja őket):
Filmek:
Project Power : https://www.imdb.com/title/tt7550000/
The speed cubers: https://www.imdb.com/title/tt12038300/?ref_=fn_al_tt_1 , az IMDB ID megadása után azt írja, hogy nem talált semmit.
Love, Guaranteed: https://www.imdb.com/title/tt11100856/ (a film leírását, szereplőket, stb, letölti de a borítót valamint a háttérképet, kategóriát pedig nem)
The Babysitter: Killer Queen: https://www.imdb.com/title/tt11024272/
Enola Holmes: borító, háttérkép hiányzik, a többi rendben van
Hillbilly Elegy[b]: borító, háttérkép hiányzik, a többi rendben van
[b]Holidate
:borító, háttérkép hiányzik, a többi rendben van
Hubie Halloween: borító, háttérkép hiányzik, a többi rendben van
The Christmas Chronicles 2: borító, hiányzik, a többi rendben van
The Secrets we keep: borító, háttérkép hiányzik, a többi rendben van

Sorozatok:
The Boys (2. évad): A borítót és a háttérképet, valamint a leírást megtalálja viszont amikor a lejátszásra kattintok ott megjelennek az évadok, ott a részeknél már nincs a részeknek a neve és az epizód leírása is hiányzik, csak 1. epizód, 2.epizód, stb felsorolás van, (próba képen átneveztem az epizódok nevét the.boys.S02E01, stb ről the.boys.S01E01 stb -re és láss csodát tökéletesen meg van minden szükséges információ: borító, háttérkép, epizódok nevei, epizódok rövid leírása, az epizódok minaképei is megjelentek, amikor vissza módosítottam a helyes 2. évados nevükre akkor már megint jelentkezett a probléma)
Raised by Wolves: A borítót és a háttérképet, valamint a leírást megtalálja viszont amikor a lejátszásra kattintok ott megjelennek az évadok, ott a részeknél már nincs a részeknek a neve és az epizód leírása is hiányzik, az epizódok címe helyett csak a TBA (to be announced) szerepel
The 100: itt a 6. évadig minden rendben van, viszont a 7. évad 10. részétől ugyan az mint fent
Dark: első 2 évad tökéletesen szkennelve, a 3. évad rendelkezik borítóval és háttérképpel, viszont a részekhez már nincs tartalom valamint a részeknek már hiányzik a nevük a számozás pedig: 1.1, 2.2, 3.2 stb...
Des:A borítót és a háttérképet, valamint a leírást megtalálja viszont amikor a lejátszásra kattintok ott megjelenik az évad, ott a részeknél már nincs a részeknek a neve és az epizód leírása is hiányzik, csak 1. epizód, 2.epizód, 3. epizód
Ratched: borító, háttérkép hiányzik, epizódok címe, leírása, mintakép hiányzik, leírás, szereplők, készítők teljesen rendben vannak.
The Great: borító, háttérkép leírás rendben, viszont a 6. epizódtól kezdve a leírás hiányzik, az epizódok címei rendben vannak
Thw Vow: semmi sem jó - https://www.imdb.com/title/tt10222764/

Természetesen minden sorozat ugyanazon rendszer szerint van elnevezve.

Az összes filmet, sorozatot megtaláltam itt is: https://www.themoviedb.org/?language=hu

Érdekelne, hogy másnál is jelentkeznek-e hasonló problémák?

Azt vettem észre, hogy csak a 2020 as Netflixes filmeknél van egyenlőre ilyen probléma a filmek terén, viszont az új sorozatoknál (nem csak Netfixes) is találtam problémát, olyan érzésem van mintha egy bizonyos dátum után már nem találná meg a filmek, sorozatok információját (volt más film is amit a szkenner nem talált meg de azt az IMDB ID-val viszont már megtalálta). A példa filmeknél egyértelműen látszik hogy fent van az IMDB-n.

2. nem találta olyan beállítást ahol a szkennelés nyelvét angolra be tudnám állítani (PCH VTEN -e volt ilyen opció), vagy csak a rendszer nyelvének átállításával lehetséges a szkennelés nyelvét módosítani?

3. az ékezetes betűvel kezdődő filmeket a jukebox lista végére teszi: űrdongó, üveg, útonállók, stb, ezt a problémát megoldaná az angol nyelvű szkennelés.

A készülék FW verziója: Pro 4K II - 200929_0333_r15 - béta

aspius
A hozzászólást 6 alkalommal szerkesztették, utoljára aspius 2021.02.20. 15:54-kor.
aspius

HozzászólásSzerző: MasterDj » 2020.02.13. 20:09

Kyle írta:
MasterDj írta:...Hogy írjam másképpen ?

MINDIG az angol, vagy bármilyen nyelvű de EREDETI címet ajánlom a névnek, utána zárójelben az évszám.

Megpróbáltam sajnos nem segít már vagy 100 féleképpen megpróbáltam. Itt olyan probléma van van 10 filmem a felét magyarul hozza le másik felét meg angolul. lehet ez külföldön tökéletesen müködik de nálunk magyarban kelenleg ea jukebox50-60% müködik csak megfelelően. Pedig ahonnét lehozza az anyagot fent van magyarul minden film ezek közül. Abban reménykedem jön majd rá valami javitás a jövőben.
MasterDj

HozzászólásSzerző: Kyle » 2020.02.13. 18:02

MasterDj írta:...Hogy írjam másképpen ?

MINDIG az angol, vagy bármilyen nyelvű de EREDETI címet ajánlom a névnek, utána zárójelben az évszám.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: MasterDj » 2020.02.13. 13:41

Okés próbálkozom vele jelen esetben a Jojo Nyuszi egy mappában van aminek ez a neve is. Majd a benne található fálj neve Jojo Nyuszi.mkv Nos ezen kívül miveltudok még próbálkozni? Hogy írjam másképpen ?
MasterDj

HozzászólásSzerző: Kyle » 2020.02.13. 13:33

MasterDj írta:... Bele tudjátok ezt tenni ????

Mi, a hazai forgalmazó? Nem tudunk semmilyen felületet csinálni. Tudtommal a TheMovieDB.org-ról jön minden adat. Az oldal adatbázisát egyedi API-n át lehet elérni, ezt használja a Dune is. Ha jó a név, akkor nem lenne előrébb a számokkal sem, a név és az évszám is elegendő a pontos behelyettesítésre. A korábbi válaszodra amint tudok írni valamit, majd megteszem, de nekem is meg kell kérdeznem a Dune programozóitól, nem 1–2 nap egy ilyen történet. Már ha válaszolnak érdemben.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: MasterDj » 2020.02.13. 12:53

hahó sehol senki? akkor tudnátok olyan fület csinálni nem csak imdb számot megadni hanem themoviedb.org is vannak elérési számok azokat meg adom neki én manuálisan a táritáshoz amiket nem jól tölt be igy gond letudva. Bele tudjátok ezt tenni ????
MasterDj

HozzászólásSzerző: MasterDj » 2020.02.12. 16:24

Közben hiányolom a korhatár besorolásának hiányát is pl: PG-13 stbb... Még a rednező neve is Taika Cohen néven hozza le és nem Taika Waititi ebben az a furcsa sehol egyetlen egy oldalon ne mtalálom igy fent a rendezőt :D szerintem ez valami privát szerverről szkennel... Lehet nekem nagyok az igényeim :) de szeretem ha valami pontos és jól müködik itt van hiba és hiányosság is várom a válaszokat köszi...
MasterDj

HozzászólásSzerző: MasterDj » 2020.02.12. 15:57

Kizárt innen szkenneljen themoviedb.org a készülékem magyar nyelvre van állitva ami a filmek zömét le is hozza normálisan. A jojo nyuszi nincs is fent iylen boritóval az themoviedb.org oldalon :) valami nagyon nem stimmel a szkennelésel. De legalább manuális meg lehetne adni neki már annak is örülnék lehet ezen javitani ??????
Sőt most néztem meg a Hotel Mumbai boritó jó leirás angol nagyon sok filmnél ezt csinálja. Élősködők, Egy kivételes barát .stb... Kérnék rá megoldást köszönöm...
MasterDj

HozzászólásSzerző: MasterDj » 2020.02.12. 15:36

Üdv. Olyan gondom lenne a a jojo nyuszi szkennelésekor nem adja be az eredeti posztert. Ha az imdb alapján adom meg neki a számokat akkor is ugyan ez a hiba. irtátok itt korábban ezt az oldalt használja http://www.themoviedb.org de ha ezt használná akkor is ezt kellene be adnia: https://www.themoviedb.org/search/movie ... uage=hu-HU
Szóval brutál ne mtudom melyik oldalról szkenneli ezt be.. Az IMDB számok helyet lehet tenni a menübe olyat meg tudjam adni neki én magamtól a themoviedb.org oldalról neki a linket vagy számot vagy bármit.
Jelen pillanatban sehogy ne mtudom neki megadni az eredeti posztert arról már nem is bezshélve a leírás sem magyar....
Valami javaslat? Hogy tudom a fentebb be linkelt magyar leirású jojo nyuszit be állitani a lejátszómban a jukeboxomban ? És az eredeti poszerral együtt ? Segítsetek plss....
MasterDj

ElőzőKövetkező

Vissza: My Collection jukebox