FTP 550 Failed to change directory.

Fórum szabályok
Zárt topik, csak termékregisztráció után írhatsz ide!

Re: FTP 550 Failed to change directory.

HozzászólásSzerző: Cartman » 2011.01.27. 11:31

McSteve írta:Csinálj 3-4 mélységnyi könyvtár struktúrát, majd másolj bele valamit. Ha csak üres könyvtárakat csináltam, akkor is a 3. alkönyvtárnál már előjött a probléma.

Akárhogy próbáltam reprodukálni az általad leírt hibát, nem sikerül, szóval biztosra merném mondani, hogy a hiba a géped, vagy a hálózatod körül keresendő, a lejátszónak nincs ilyen hibája....
Egyébként 7 könyvtár mélységgel dolgoztam!
Dunehd.hu adminisztrátor
Cartman
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Kyle » 2011.01.26. 23:36

Bocs a lassú válaszért! Cartman holnap kipórbálja, és ír rá valamit.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: McSteve » 2011.01.21. 19:36

Csinálj 3-4 mélységnyi könyvtár struktúrát, majd másolj bele valamit. Ha csak üres könyvtárakat csináltam, akkor is a 3. alkönyvtárnál már előjött a probléma.
McSteve

HozzászólásSzerző: Kyle » 2011.01.17. 19:36

McSteve írta:...amúgy meg úgy gondolom, hogy egy 65-70 000 Ft-os média lejátszótól ezen funkciók kidolgozott működése már elvárható lenne.

Persze, persze, de az most hogy derült ki, hogy ez a lejátszó hibája? Ahogy látom, más még nem jelzett ilyet, mi sem találkoztunk vele, így nekem még nem sikerült levonni azt a következtetést, amit Neked. Továbbra is azt látom, csak Nálad van ilyen gond. Holnap leteszteljük mi is.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: McSteve » 2011.01.17. 17:27

Próbáltam, már: Total Commandert, FTP FileZilla, böngészők (Firefox, Explorer, Opera). Szóval megpróbáltam, amit lehet.
A NAS szerver megvételével lehet, hogy számos probléma (akár FTP, akár Torrent) megoldódna, de ez megint jelentős kiadással járna, amúgy meg úgy gondolom, hogy egy 65-70 000 Ft-os média lejátszótól ezen funkciók kidolgozott működése már elvárható lenne.
McSteve

HozzászólásSzerző: Kyle » 2011.01.16. 00:03

Ilyen hibáról nem tudok. Milyen FTP-klienst használsz? Szerintem próbáld másikkal, azt gondolom abban van a hiba, mivel még senki nem jelzett ilyet, és emlékeim szerint nekünk sem volt hasonló problémánk.
Azt ne várd egy lejátszótól, hogy NAS-ként működjön, és mondjuk felhasználókat lehessen definiálni rá. Az FTP-nek egyetlen funkciója, hogy a lehető leggyorsabban tudjál feltölteni rá adatokat a számítógépedről, ha hálózaton keresztül másolsz rá. Én sem javaslom, hogy a neten keresztül használd így, nem biztonságos. Vegyél NAS-t, azon profi FTP-szerver fut (pld. Synology).
Kyle
Adminisztrátor

FTP 550 Failed to change directory.

HozzászólásSzerző: McSteve » 2011.01.15. 15:20

Sziasztok!

Sajna sz FTP elérésében is találtam egy hibát. Ami véleményem szerint súlyos, mivel a könyvtárak listázását érinti.
Próbálok belépni a készülék Hdd-jén található könyvtárakba, számtalanszor a következő hibaüzenetet kapom a böngészőmben: 550 Failed to change directory.
Keressük a hibát: a HDD-t Dunel formáztam, nincsenek ékezetes karakterek, mindent rendben csináltam, akkor mi a baj??? Egyes könyvtárakba pedig betudok lépni, vajon mi a logika ebben? Azt meg külön sajnálom, hogy távoli FTP elérésnél sem jelszót sem írási/olvasási jogosultságokat nem lehet állítani. Mi van ha valaki távolról lép be a készülékembe és letöröl mindent????

McSteve
McSteve

Vissza: A Dune lemezeinek megosztása hálózaton (SMB-, FTP-szerver)