MasterDj írta:maxhim írta:az endgame is egyszer nézhető kategória
maxhim írta:Tényleg csak javaslat, de legközelebb légy oly kedves és tagold a mondanivalódat vesszőkkel a megfelelő helyeken, mert kétszer el kellett olvasnom, hogy megértsem mit szeretnél írni. Így nem tudni hol az eleje és a vége bizonyos gondolataidnak!
Egyébként az lehet, hogy a PC mindent lejátszik (legalább is ami a szaggatásmentességet illeti, bár ebben sem vagyok biztos), de egy Dune képességű videókártya vajon mennyibe kerülne? És akkor a többiről nem is beszélek : HDR, REC.2020, esetleg Dolby Atmos, hogy csak pár fontos dolgot említsek. Egyszerű, felhasználóbarát felület, 30 wattos fogyasztás és lehetne még sorolni. Én ezzel úgy vagyok, hogy soha nem házimoziznék PC-ről, soha nem is tettem. Persze sokaknak elég ha van egy szaggatásmentes kép + valami hang hozzá és képesek monitoron megnézni egy Endgame-et, de én ezt sose értettem. Nekem is volt olyan videóm ami szaggatott, ezt meg is beszéltük itt Kylie-val. Azóta próbálom az általam legjobbnak gondoltakat leszedni mert megéri : soha egyetlen film sem akad vagy röcög. Kisebb videókba, teszfilmekbe beleakadok néha amikkel van valami gond a lejátszáskor (lehet, hogy a Dune miatt akár) de azokra nyomok egy DELETE-et és továbblépek. Viszont amit eddig mozizáshoz leszedtem azt mind hibátlanul játszotta egytől-egyig. Én nem akadnék fent azon, hogy egy filmet éppen akadozva játszik le, mikor másik húszat meg jól. Az már csak magánvélemény, hogy egy ilyen filmet, mint a Csaló csajok inkább el sem indítok. De ez már tényleg csak gonoszkodás
maxhim írta:dormantjean írta:Mit jelent az hogy "rossz kódolású"?
Azt, hogy valamit elcsesztek, mert nekem a PC-n sem hibátlan ez az anyag.
dormantjean írta:Mit jelent az hogy "rossz kódolású"?
dormantjean írta:A Smart D1 mindent lejátszott amivel megetettem, tehát számomra az az etalon hardveres lejátszó...
Vissza: Pro 4K (Plus) specifikus kérdések
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég