Dune HD Pro 4K Plus

A Pro 4K Android operációs rendszeréből, processzorából és egyedi csatlakozóiból következő kérdések és problémák topikja.

Re: Dune HD Pro 4K Plus

HozzászólásSzerző: MasterDj » 2019.07.16. 20:34

ja és még egy kérdés a kép beállításokban ne állitsam be 4:4:4-re a képet? vagy jó ugy ahogy van gyárilag???
MasterDj

HozzászólásSzerző: MasterDj » 2019.07.16. 20:33

webos 4.0 LG oled 65c8pla z az op rendszer fut rajta. Nos mikor el inditok egy filmet lite módban akkor ha megnyomom az infó gombot ki ír egy csomó adatot pl: a felbontást vagy az fpst illetve milyen hosszú a film. Nos ha menüvel inditom el és akkor nyomom meg az info gombot akkor sajnos ezekről semmit sem ir csak milyen hangsáv mely a filmben. De amúgy már egészen frankószép képet ad jó a hang nem akadozik elégedett vagyok vele.
MasterDj

HozzászólásSzerző: Kyle » 2019.07.16. 16:34

MasterDj írta:...Mert a tévében ami van hbo go lehet azért szebb mert maga a tévé konvertálhatja fel...

Bizonyosan nem, a TV nem konvertálja fel jobban, főleg nem látványosan jobban. A TV-n milyen oprendszer van? Szerintem bizonyosan nem a Play Store-ból elérhető androidos HBO GO fut rajta, és engedélyezik a fullHD-t, míg a mobilos appon nem. Az HBO-t kellene erről kérdezni.
MasterDj írta:...az info része nagyon kevés képről nem muatat semmit...

Ezt a kérdést nem értem. Milyen „nagyon kevés képről”? Mi az a „kép” egy film esetén, amiről infót kellene valaminek mutatnia?
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: MasterDj » 2019.07.16. 15:08

ÁÁÁ végre ez is jó lett köszönöm :D akkor be kell kapcsolonom a bétát is frissítse majd. Még egy gondolat a HBO Go-bal nem lehet, hogy az elején kérdezi mi konvertálja fel a jelet a tévére kellene hagyni? Mert a tévében ami van hbo go lehet azért szebb mert maga a tévé konvertálhatja fel. Csak kérdés ezt hol lehet beállítani vagy csak gyári beállításkor lehet ezzel kisérletezni? Ám a készülék egy 65c8pla televizió lenne.
Még egy észre vétel mikor BD MENÜSEN indítom el a filmet az info része nagyon kevés képről nem muatat semmit milyen felbontás mennyi van hátra stb...
MasterDj

HozzászólásSzerző: Kyle » 2019.07.16. 14:06

MasterDj írta:...ennyi nincs itt olyan lejátszás menüveé...

Hagy kérdezzem meg, Te a legújabb firmware-t használod, vagy valamiért valami régebbit? Utóbbi esetben nem érdekes a problémák, csak az aktuálissal kapcsolatosan van értelme problémákat felvetni.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: MasterDj » 2019.07.16. 11:42

Nem müködik a BD menü sem elsőnek egy filmel végig mentem mind a 3 régión mikor rá nyomok akkor a kijelző csak 000000 muat ennyi. ha meg vissza állítom rákérdezhésre küldenék képet róla de itt nem engedi igy le irom. tehát vélassz tevékenységet: nekem 3 db van itt lejátszás (lite módban), megnyités és mégsem ennyi nincs itt olyan lejátszás menüvel :D Sőt nem is minden filmén dobja fel. Mert ahonnét le töltötöettm ezeket irták van hozzá menü 90GB filmek. lehet pc-n is le tesztelem majd őket. De ezt a lejátszási dolgot sem mindig dobja ám fel érdekes ez is...
MasterDj

HozzászólásSzerző: Kyle » 2019.07.16. 11:36

MasterDj írta:...de később ha befejezte sajnos nem reagál :(

Android beállítások, Bluetooth, eszköz keresése, stb.?
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Kyle » 2019.07.16. 11:36

MasterDj írta:...az HBO GO a tévén lévő aplikácón való inditáskor szebb képet ad egy adott film mint a lejátszón...

Gondolom más a felbontása, mert egyéb módon nem lehet rosszabb. Azt az HBO-tól kérdezd, milyen felbontást engedélyez a Play Store-os appban.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: MasterDj » 2019.07.16. 11:14

Próbáltam a Bluetooth távirányító beüzemelni a leirtak alapján return+ enter 3másopercig nyomtam majd a piros ledd vilog rajta de később ha befejezte sajnos nem reagál :(
MasterDj

HozzászólásSzerző: MasterDj » 2019.07.16. 10:54

Közben lenne még egy észrevételem az miért van, hogy az HBO GO a tévén lévő aplikácón való inditáskor szebb képet ad egy adott film mint a lejátszón? Rá telepitettem play áruházból ugyan azt inditottam el és lényegesebben látványosan rosszabb a kép...
MasterDj

ElőzőKövetkező

Vissza: Pro 4K (Plus) specifikus kérdések