Dune Hd Duo ventilátor

Re: Dune Hd Duo ventilátor

HozzászólásSzerző: Manoo » 2019.07.05. 13:02

Kyle írta:
Manoo írta:...a belső ventit már vagy 3x cseréltem és már nem emlékszem rá hogyan volt gyárilag.

Duo nincs a közelemben (a mostani modellek meg passzív hűtésűek), lehet, megírja valaki, aki épp olvassa a kérdésedet, de szinte biztos, hogy kifelé kellene fújnia, mint a legtöbb készüléknél.

Köszönöm a gyors választ én is erre tippeltem!
Manoo

HozzászólásSzerző: Kyle » 2019.07.05. 12:42

Manoo írta:...a belső ventit már vagy 3x cseréltem és már nem emlékszem rá hogyan volt gyárilag.

Duo nincs a közelemben (a mostani modellek meg passzív hűtésűek), lehet, megírja valaki, aki épp olvassa a kérdésedet, de szinte biztos, hogy kifelé kellene fújnia, mint a legtöbb készüléknél.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Manoo » 2019.07.05. 09:26

Kyle írta:
Manoo írta:...az oldalán lévő ventilátornak kintről beszivni vagy belülről kifelé kell fújni a levegőt?

Tegyél elé egy vékony papírcsíkot vagy cérnát, és látni fogod! Kifújnia kellene szerintem.

Köszönöm de a belső ventit már vagy 3x cseréltem és már nem emlékszem rá hogyan volt gyárilag.
Manoo

HozzászólásSzerző: Kyle » 2019.07.05. 09:06

Manoo írta:...az oldalán lévő ventilátornak kintről beszivni vagy belülről kifelé kell fújni a levegőt?

Tegyél elé egy vékony papírcsíkot vagy cérnát, és látni fogod! Kifújnia kellene szerintem.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

Dune Hd Duo ventilátor

HozzászólásSzerző: Manoo » 2019.07.04. 22:00

Sziasztok

Egy gyors kérdés az oldalán lévő ventilátornak kintről beszivni vagy belülről kifelé kell fújni a levegőt?

Köszönöm a válaszokat
Manoo

Vissza: HD Duo specifikus kérdések