Szeretnék vásárolni egy komolyabb MP-t és most akadtam a Dune termékekre.
A SMART D1 modell felel meg leginkább a pillanatnyi igényeimnek, így ezzel kapcsolatosak a kérdéseim :
1. Végig "nyálaztam" az összes prospektust, tesztet, youtube bemutató filmet, de egyikben sem láttam "értelmes" okát a készüléken lévő méretes kijelzőnek, vagy csak én nem találtam azt, ami szerintem értelmes lenne : pusztán a kijelzőre támaszkodva lehet működtetni a szerkentyűt olyan lejátszásoknál, ahol valójában nincs szükség Tv-re ? ( audio file-ok, net rádió ) - ilyenkor felesleges lenne bekapcsolni a kb. 12.3 kW-ot

Természetesen nem csak START/STOP funkcióra gondolok, hanem pl. a fájlok közötti böngészésre is ( valahogy csak ki kellene tudni választani, mit is akarok lejátszani ) .
2. Elérhető olyan kiegészítő egység, amellyel lehet DVT-C tipusú adásokat fogni ? Ha igen, megoldott erről a forrásról az idő-programozott felvétel lehetősége ?
3. Valamelyik bemutatóban magyar nyelvű menü rendszert láttam a képernyőn - ez helyből benne van, vagy valamilyen nyelvi csomagot kell hozzá feltölteni ?
Előre is köszönöm a válaszokat !
S.