Lejátszási promlémák

A Pro 4K Android operációs rendszeréből, processzorából és egyedi csatlakozóiból következő kérdések és problémák topikja.

Re: színtér beállítás

HozzászólásSzerző: Kyle » 2019.05.03. 13:20

bene írta:...A Dune saját beállítások menüjében hol tudok deep color-t állítani??

A Beállítások/Kép menüben kellene lenne, annak is a haladó beállításainál. De ha tud HDR10-et, akkor nem kell deep color-t állítgatni, az nem arról szól.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: maxhim » 2019.05.03. 12:58

bene írta:Igen,a vetítő tudja.

Elárulod a típusát?
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
Amazon Fire TV Stick 4K MAX
maxhim

HozzászólásSzerző: bene » 2019.05.03. 12:53

Kyle írta:
bene írta:ha a rendszerbeállítások/developer options/video color mode menűpontban az AUTO Deep color beállítást választom,a menűből kilépve,majd újra vissza már más színtér van engedélyezve/bejelölve...

A Dune saját beállítások menüjében állítsd! De sRGB-t nem gondolom, hogy lenne értelme választani egy projektorhoz. A vetítő tudja a 4K HDR10-et?

A Dune saját beállítások menüjében hol tudok deep color-t állítani??Igen,a vetítő tudja.
bene

HozzászólásSzerző: Kyle » 2019.05.03. 10:41

bene írta:ha a rendszerbeállítások/developer options/video color mode menűpontban az AUTO Deep color beállítást választom,a menűből kilépve,majd újra vissza már más színtér van engedélyezve/bejelölve...

A Dune saját beállítások menüjében állítsd! De sRGB-t nem gondolom, hogy lenne értelme választani egy projektorhoz. A vetítő tudja a 4K HDR10-et?
Kyle
Adminisztrátor

színtér beállítás

HozzászólásSzerző: bene » 2019.05.03. 10:06

szia,
ha a rendszerbeállítások/developer options/video color mode menűpontban az AUTO Deep color beállítást választom,a menűből kilépve,majd újra vissza már más színtér van engedélyezve/bejelölve.Ugyanez a helyzet az sRGB engedélyezésével is.(Az erősítő és projektor is Deep color-kompatibilis).Lenne tipped?
köszi.
B.
bene

Re: Lejátszási promlémák

HozzászólásSzerző: Kyle » 2019.05.01. 15:21

maxhim írta:...Mikor lesz ebből valami válasz féle? Lesz egyáltalán? Ezekre szokott felétek reagálni a gyártó?

Mikor hogy. Ha egyértelműen látszik a hiba a logból, illetve rájönnek az okára, akkor szokták megírni. Van hogy azonnal, van hogy hetek múlva. Valamit eddig mindig mondtak nekem, előbb-utóbb.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Kyle » 2019.05.01. 15:19

bisti írta:...Egy Asustor NAS-ról szedi az anyagot...

Megkaptam a log fájlt, amit küldtél (bár nem nekem küldted valamiért), de azt nem tudom még, hogy NAS-hoz NFS-en csatlakozol-e vagy SMB-n? Ugye NFS-t használsz?
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: maxhim » 2019.04.30. 16:31

Kyle írta:Továbbítom a debug log fájlt..

Köszi! Mikor lesz ebből valami válasz féle? Lesz egyáltalán? Ezekre szokott felétek reagálni a gyártó?
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
Amazon Fire TV Stick 4K MAX
maxhim

HozzászólásSzerző: Kyle » 2019.04.30. 09:09

bisti írta:...Én azt figyeltem meg hogy a jukebox beállítása után jött elő a hiba. De ma kétszer is szkenneltettem vele filmeket és MOST nincs gond...

Ezért írtam, hogy egy leírás kellene, ami alapján reprodukálható az eset. Ha nem lehet előidézni, akkor elég nehéz ezzel mit kezdeni. Kiéve, hogy Te is csinálsz egy logfájlt, amint megtörténik, hogy egyszer csak nem mennek a 4K filmek, amikkel korábban nem volt gond.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Kyle » 2019.04.30. 09:05

maxhim írta:...Most már csak akkor leszek kicsit kiakadva, ha azt írod majd, hogy nálad a Netflix tökéletes 5.1-ben szól tökéletes, akadásmentes képpel párosulva...

Nincs Netflixem, így csak arra tudok hagyatkozni, amit írtál. Továbbítom a debug log fájlt, ezt nem tudod megnyitni Te semmivel, csak a Dune.
Kyle
Adminisztrátor

ElőzőKövetkező

Vissza: Pro 4K (Plus) specifikus kérdések