Kyle írta:imre56 írta:...Viszonyításként a számítógépemben a winchesterek között a másolási sebesség általában. 70 Mb/sec...
Na de hát a képen, amit beraktál azt látom, hogy 38 MByte/másodpercél is gyorsabban másolsz! Ennél ne akarj többet USB-ről ethernetre másolva szerintem. Nem egy több GHz-es CPU van a Pro 4K-ban. Dugd rá a merevlemezt a PC-re, másolj rá, majd dugd rá a Dune-re, ez lesz a leggyorsabb! Egyébként hogy tudsz NFS-en másolni Windows alatt?
A lényeg azonban, hogy elég gyors a hálózat, ha másolni 39 MByte-tal tudsz, akkor nem akadhat semmi. Ha mégis, azt a Windows rovására írnám. De próbáld ki, hogy az akadozós fájl mit csinál USB-ről lejátszva!
Köszi az infót. De mint ahogy írtam pont az a bajom, hogy már csak a gép USB dokkolójára tudok tenni winchestert, máshova nem. Amiről meg másolni szeretnék, az nem a számítógépben van, hanem a Dune-hez csatlakoztatott HDD dokkolóban. Ezért csak hálózati kapcsolattal tudok másolni.
Előbb fejeztem be ismét egy sorozat epizód megnézést. Ugyanaz a probléma továbbra is fent áll.