Hangerőszabályozás nem működik

Olyan problémák helye, amelyek a hardver vagy a szoftver miatt nem minden Dune HD lejátszót, csak – feltehetően – a Solo Lite-ot érintik

Re: Hangerőszabályozás nem működik

HozzászólásSzerző: Fycko19 » 2020.01.20. 20:10

De megjelenik a csúszka,csak semmit se csinál ha halkítom vagy hangosítom,megy a csúszka,de a hang teljes jelszinten jön ki belőle.Az RCA analóg kimenetét kötöttem rá egy Emotiva XPA5 végfokra. Himediával minden ment hibátlanul ugyanilyen bekötéssel,ott állítani se kellett semmit,ott akkor is van szabályozható hang a kimeneten,ha amúgy továbbküldésen van a hang.Lehet valamit nem jól csinálok,de végig állítgattam az összes hangi lehetőséget és semmi.
Fycko19

HozzászólásSzerző: Kyle » 2020.01.19. 21:40

Fycko19 írta:...Természetesen a régebben taglalt továbbküldést kikapcsoltam.

Azt mondod, nem jelenik meg a hangerő szabályzó gombokra a csúszka sem a képernyő, pedig PCM hangot használsz? Milyen kimeneten és mi csatlakozik hozzá, ami a hangot adja?
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Fycko19 » 2020.01.19. 13:29

Sziasztok!
Dune HD Pro 4K Plus lejátszó analóg hangkimenetét szeretném szabályozni a hangerő gombokkal,de semmilyen beállításban nem csinál semmit ugyanúgy ahogy a mute gomb sem.Valamit én rontottam el vagy ez ilyen.Mit kell átállítsak hogy jó legyen ha működik ez a funkció?Természetesen a régebben taglalt továbbküldést kikapcsoltam.
Köszi előre is
Fycko19

HozzászólásSzerző: imre56 » 2018.11.13. 16:36

Kyle írta:
imre56 írta:...A DUNE hangerő szabályozóval nem tudok hangerőt változtatni...

Persze, hogy nem tudsz, ha továbbküldésen van a hang. Nem a Dune az erősítő, nem azon kellene a hangot állítani! A Dune továbbadja a hangsávot érintetlenül az erősítőnek ilyenkor. Nem azt a minőséget kapnád, amit lehet, ha belenyúlna a Dune a hullámformába, és csökkentené a dinamikatartományát.

Értem.
Köszönöm a választ.
imre56

HozzászólásSzerző: Kyle » 2018.11.13. 12:38

imre56 írta:...A DUNE hangerő szabályozóval nem tudok hangerőt változtatni...

Persze, hogy nem tudsz, ha továbbküldésen van a hang. Nem a Dune az erősítő, nem azon kellene a hangot állítani! A Dune továbbadja a hangsávot érintetlenül az erősítőnek ilyenkor. Nem azt a minőséget kapnád, amit lehet, ha belenyúlna a Dune a hullámformába, és csökkentené a dinamikatartományát.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

Hangerőszabályozás nem működik

HozzászólásSzerző: imre56 » 2018.11.13. 11:57

Sziasztok!

A DUNE készülékemmel HDMI kábelen keresztül csatlakozok a DENON erősítőmre.
A DUNE hangerő szabályozóval nem tudok hangerőt változtatni, csak az erősítő hangerő szabályozóval.

Mit rontottam el a beállításoknál?
A válaszokat előre is köszönöm.
imre56

Vissza: Solo Lite specifikus kérdések