HBO GO

A Pro 4K Android operációs rendszeréből, processzorából és egyedi csatlakozóiból következő kérdések és problémák topikja.

Re: HBO GO

HozzászólásSzerző: PAM » 2019.11.23. 23:15

Szerintem nem lehet kézzel átállítani. De miért nem telepíted az apk fájlt? Találsz a neten sok helyen, pl. ITT.[/quote]

Köszönöm szépen! Megpróbálom
PAM

HozzászólásSzerző: Kyle » 2019.10.31. 10:59

bandor írta:...Vezetékes kapcsolatot be sem tudom állítani, csak wifin keresztül megy...

Szerintem ha kikapcsolod, hogy csak wifin mehet (tehát egy telefonon menne ekkor mobilnettel is), akkor működnie kell etherneten is.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: bandor » 2019.10.30. 20:48

Kyle írta:
bandor írta:... Mit tudok még tenni?

Szerintem az app beállításainál az van bekapcsolva, hogy csak wifin működjön (hogy alapból ne egye meg a mobilnetet). És az ethernet kapcsolatnál azt látja, hogy nem wifin megy. Az android beállításoknál az alkalmazásokon belül nézd meg, mit lehet a HBO GO appnál állítani! (Egyébként bizonyosan nem Pro 4K specifikus kérdésről van szó, így átrakom majd ezt a topikot máshová.)

Köszönöm. Valóban az volt a gond. Vezetékes kapcsolatot be sem tudom állítani , csak wifin keresztül megy. Elengedtem a témát , mert a kezelés katasztrófa , ahogy a képminőség is.A Netflixet még lehet hogy megpróbálom, talán az élvezhető.
bandor

HozzászólásSzerző: Kyle » 2019.10.28. 10:56

bandor írta:... Mit tudok még tenni?

Szerintem az app beállításainál az van bekapcsolva, hogy csak wifin működjön (hogy alapból ne egye meg a mobilnetet). És az ethernet kapcsolatnál azt látja, hogy nem wifin megy. Az android beállításoknál az alkalmazásokon belül nézd meg, mit lehet a HBO GO appnál állítani! (Egyébként bizonyosan nem Pro 4K specifikus kérdésről van szó, így átrakom majd ezt a topikot máshová.)
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: bandor » 2019.10.28. 10:15

bandor írta:Letöltöttem az HBO GO alkalmazást.Mikor elindítom , azt írja a dune , hogy nincs internetkapcsolat indítsam újra az applikációt.Természetesen hülyeség hogy nincs internet.Már huszonötször újraindítottam az egészet.Úgy látszik kuka az egész.

Közben kitöröltem , újratelepítettem az appot is . Így is azt írja , hogy nincs internetkapcsolat. Minden máshoz persze van. Mit tudok még tenni?
bandor

HozzászólásSzerző: bandor » 2019.10.28. 09:42

Letöltöttem az HBO GO alkalmazást.Mikor elindítom , azt írja a dune , hogy nincs internetkapcsolat indítsam újra az applikációt.Természetesen hülyeség hogy nincs internet.Már huszonötször újraindítottam az egészet.Úgy látszik kuka az egész.
bandor

HozzászólásSzerző: bandor » 2019.10.27. 11:44

Sziasztok.
Meg tudná mondani valaki , hogy az HBO GO megy-e már rendesen hd-ban, vagy kell hozzá Kodi , és amit az előzőekben csabronc írt?
Köszönöm.
bandor

HozzászólásSzerző: Kyle » 2019.10.24. 22:26

PAM írta:Át lehet állítani valahol a régiót, vagy kizárólag IP cim országkód alapján működik a Google Play?...

Szerintem nem lehet kézzel átállítani. De miért nem telepíted az apk fájlt? Találsz a neten sok helyen, pl. ITT.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: PAM » 2019.10.24. 18:11

Sziasztok!
HBO Go App-ot szeretnék telepiteni, de mivel német IP cimről használom a gépet, a Google Play áruházban nem jelenik meg.
Át lehet állítani valahol a régiót, vagy kizárólag IP cim országkód alapján működik a Google Play?
Előre is köszönöm!
Üdv Am.
PAM

HozzászólásSzerző: csabronc » 2018.11.03. 00:28

Megoldás a HBO GO használatára HD-ban:

sajnos az anrdoidos app 480p

köztes megoldás, Kodi (18.0)+ HBO kiegészítő

Ez alapján járjatok el:https://prohardver.hu/tema/dune_medialejatszok_topicja/hsz_5465-5465.html, szépen megy!

Bejelentkezés után, hogy sikeresen be is tudj jelentkezni, újra kell indítani a lejátszót!
csabronc

Következő

Vissza: Pro 4K (Plus) specifikus kérdések