Digi Online

A Pro 4K Android operációs rendszeréből, processzorából és egyedi csatlakozóiból következő kérdések és problémák topikja.

Re: Digi Online

HozzászólásSzerző: nemduma » 2018.10.26. 14:03

Kyle írta:
nemduma írta:...miért nem érhető el az android store-ból?

Gondolom, az app kiadója megadhat bizonyos hardverkövetelményeket, és ha ezek nem teljesülnek, meg sem jelenik az app. Pl. beépített kijelző hiánya... Bár általában csak telepítéskor láttam eddig üzenetet, hogy ezzel a hardverrel nem kompatibilis az alkalmazás, ezért nem települ.

Szia!
Nekem ez ilyen funkcionális korlátozásnak tűnik. Már a play store eleve kiszűri a bizonyos besorolású app-okat. De ez csak gyanú. Fura mert, pl a román Digi online app ott van.
Közben találtam egy jó kis megkerülő módszert. Egy Xiaomi Mi box fórum adta a tippet. Le kell tölteni az app-ot APK formátumban, majd az egy pendrive-ról simán telepíthető és fut is prímán. :)
nemduma

Re: Digi Online

HozzászólásSzerző: Kyle » 2018.10.22. 17:54

nemduma írta:...miért nem érhető el az android store-ból?

Gondolom, az app kiadója megadhat bizonyos hardverkövetelményeket, és ha ezek nem teljesülnek, meg sem jelenik az app. Pl. beépített kijelző hiánya... Bár általában csak telepítéskor láttam eddig üzenetet, hogy ezzel a hardverrel nem kompatibilis az alkalmazás, ezért nem települ.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

Digi Online

HozzászólásSzerző: nemduma » 2018.10.21. 23:27

Sziasztok!
Láttam, több kérdés is volt különböző TV appokkal kapcsolatban. Tud valaki infóval szolgálni, hogy a Digi Online miért nem érhető el az android store-ból? Ugyanígy nem találom a UPC Horizon Go-t sem. Általános, hogy néhány android alapú media boxnál nincsenek meg ezek az appok? Ilyen pl a Xiaomi TV Box is. Ott sem érhetőek el.
Köszönöm!
nemduma

Vissza: Pro 4K (Plus) specifikus kérdések