Szerző: vattila85 » 2018.07.31. 13:24
Sziasztok!
Új felhasznalo vagyok meg es segitseget kernek. Synology NAS-rol szeretnek lejatszani filmeket 4K Pro-val egy Philips teven, a Dune is LAN kapcsolattal csatlakozik a halozathoz.
Toltottem le Android reszere VLC-t, Plex-et, DS Videot >> mindegyik le is jatszik, de vannak olyan videok, melyek transzkodolasa a NAS-nak nehezebben megy es akadoznak ezekkel a programokkal. Van egy Samsung okos tv-m, arra letoltottem Plexet es akadasmentesen jatszik le wifin keresztul, mert a Samsung valszeg okosabb es nem kell hozza transzkodolnia a NAS-nak. Azt hittem ez a Dune sok mindent lejatszik es szinten nem kell majd a NAS-nak kodolnia.
Ha a Dune fomenujebol a Forrasokban keresem meg a NAS-on levo filmeket, onnan lejatsza, kvazi akadas mentesen..>> viszont ez egy puritan fajlkezelo felulet, ez nem tetszik benne.
Ha a Dune fomenujet bongeszem, ott van meg a Film >> viszont ez tele van olyan filmekkel ami nem az en NAS-omon van.
A Dune-nek van gyari lejatszo felulete, ami a NAS-on levo mappakat rendszerezve mutatja, filmekhez boritot tarsit stb..? (Hogy olyan Plex szeru modern cucc legyen..)
Beallitasok>>Lejatszas>>Beallitasok, itt melyik file player appot erdemes beallitani? (internal, system, SPMC, Android default)
Lehet sokmindent vegyitettem, koszonom elore is, ha vki segit!!