Szerző: maxhim » 2018.08.14. 16:54
Visszajött a kép. Mode+5-öt megnyomtam próbaképp és megjelent, de érdekes módon 4K-n állt (EDID). Elindítottam egy 4K-t, a színei ugyan olyan csúnyák voltak, mint amit írtam. Próbaképp átváltottam 480-ra majd vissza 4K-ra és most jó. Nem értem! De egyenlőre örülök, hogy csak ennyi volt, remélem nem lesz több ilyen.
Amit még nem értek, hogy egy csomószor eljátszotta már velem, hogy amikor elindítok egy 4K-s anyagot, akkor az első kijelző átvált számlálóra, majd 1-2 másodperen belül vissza is áll az órára és csak egy fekete képernyő marad (vagy jobb esetben visszavált az utolsó képernyőre). Ha megmarad fekete képernyő, akkor közben bele is tudok tekerni a "filmbe" és ezt mutatja is a fájlinfó, de se hang nincs ilyenkor se kép. Csak egy nagy feketeség. STOP gombbal meg tudom állítani, de innentől semmit nem játszik le az ég világon. Csak bejön a feketeség, majd vissza is lép belőle az utolsó képernyőre. Újraindítás, és a távirányítós ki-be kapcsolás sem segít a problémán, csak az áramtalanítás vagy a hátsó főkapcsolóval történő ki-be kapcsolás. Ezután mintha mi sem történt volna, minden fájlt elindít és le is játszik. Erre valami ötlet?
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
Amazon Fire TV Stick 4K MAX