HDMI probléma

Re: HDMI probléma

HozzászólásSzerző: szabizoli » 2018.07.25. 09:36

Up: A topik fejlécében találató beállításokkal nem sokat változott a probléma. A Base 3D-vel néhány percenként elmegy majd visszajön a kép a tv-n. A 303D-vel néhány percig van utána semmi. Mi lehet ez?
szabizoli

HDMI probléma

HozzászólásSzerző: szabizoli » 2018.07.23. 09:02

Sziasztok!
A probléma a következő: a tv-n a HDMI kimenetet használva vagy egyáltalán nem jelenik meg kép, vagy néhány perc után eltűnik. A tv: LG42LN5400. Eddig egy Asus Oplay HDP-R1 masina dolgozott saját magához képest egész jól, de vásároltam külföldön néhány Dune készüléket, :) és szeretnék egyet itthon beüzemelni. Az elképzelésem hogy HDMI-n menjen a tv-re a hang is, de optikán vagy koax-on a digitális hang a házimozi erősítőre menjen ha úgy szeretnék filmet nézni. Külföldön egy mezei samsung 24"-os számítógép monitorom van HDMI-vel és az analóg audió kimenetet használtam. Ott tökéletesen működik a HDMI kimenet. Egy másik Dune masinával, egy HD TV-303D-vel próbáltam elsőre, alapvetően azt szánom itthonra, de a Base 3D-vel ugyanaz a jelenség. Composit kimeneten természetesen van videójel. A kicsivel nem tudom kipróbálni a composit kimenetet, mert nem kaptam hozzá kábelt. De a kicsi is működik funkcionálisan, mert netrádiót hallgattam mikor már nem volt kép. Milyen beállítási vagy kompatibilitási probléma lehet hogy kettő készüléknél szinte azonos hibát produkál. A tv-n annyi jelenik meg hogy nincsen jel. Az Asus-t 1080p 50Hz-es üzemmódban használtam. Köszönöm a segítséget!
szabizoli

Vissza: HD Base 3D specifikus kérdések