Litauszky Balázs írta:...Ahhoz képest lassabb, mintha például egy mkv-t, vagy avi-t próbálnék tekerni...
Természetesen!
Litauszky Balázs írta:...Ahhoz képest lassabb, mintha például egy mkv-t, vagy avi-t próbálnék tekerni...
Kyle írta:Litauszky Balázs írta:Azt vettem észre, hogy bd50 3d iso-k lejátszásánál már döcög a hardver, bár maga a lejátszás hibátlan, a tekerés, vagy a hangerő állítás elég lassan reagál. Egy DUNE felhasználó ismerősöm azt mondta, bővíthető a cuccban a RAM, ami megoldás lehet. Ez valóban így van? Látom, hogy 512 van benne, meddig bővíthető? Milyen ram kell bele?
Nem tapasztaltam soha, hogy „döcögne” a hardver. Mihez képest érzed lassúnak pl. a tekerést? Mert egy asztali BD-lejátszó optikai lemezekkel bizonyosan mág lassabb. Azt félreérthetted, hogy a RAM bővíthető lenne. Semmilyen médialejátszóban nem az. Rendszermemóriát lehet létrehozni (ITT leírtuk), de ettől semmi nem lesz gyorsabb. Egyébként RAM-tól a hangerő állítása bizonyosan nem gyorsulna, illetve a hangerőt az erősítőn vagy a TV-n állítanám a minőség érdekében, nem a lejátszón.
Litauszky Balázs írta:Azt vettem észre, hogy bd50 3d iso-k lejátszásánál már döcög a hardver, bár maga a lejátszás hibátlan, a tekerés, vagy a hangerő állítás elég lassan reagál. Egy DUNE felhasználó ismerősöm azt mondta, bővíthető a cuccban a RAM, ami megoldás lehet. Ez valóban így van? Látom, hogy 512 van benne, meddig bővíthető? Milyen ram kell bele?
Vissza: HD Base 3D specifikus kérdések
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég