Szerző: milut81 » 2016.11.07. 14:58
3d blu-ray iso lejátszása közben elég gyakran megakad a lejátszás. (kb.: fél óra alatt 5-6 alakalommal, 1 percre) Az "információs ablakban" kiírja hogy Buffer kiürülés és hogy ez hányszor fordult elő. A film maximális adatsűrűsége 85-90 Mbit/s.
Gigabites hálózat. A dune olvasási sebessége kb.: 230-250 Mbit/s, de a gigabit minden egyéb eszközről teljes sávszéllességgel működik. Router: Mikrotik RB3011UiAS-RM
Háttértár: NAS: QNAP TS-451, 2x gigabit trunkolva, 4x wd black re pro hdd, amit a windowsos gép stabilan 2 gigabiten elér (írás/olvasás).
Nem gondolom, hogy a hálózat vagy a háttértár lenne a szűk keresztmetszet, de persze nem zárom ki ennek a lehetőségét sem. A kérdésem az lenne, hogy mi lehet a hiba? Lehetséges hogy a dune lejátszóm a hibás?
Nem tudom van-e jelentősége,de buffer kiürülési hibám más filmeknél is előfordult (akár 720p-s mkv fájlok lejátszása közben is) de mióta eltávolítottam a rendszermemóriát azóta ilyen hibával nem találkoztam. Ez lehetett egy hibás pendrive miatt amit rendszermemóriának használtam?