Hát nem tudom. Szerintem vártam eleget, akár perceket is, mégsem indul el a lejátszás. Pont ugyanúgy viselkedik, mint az előző szofttal.
A lejátszó szoftver frissítését említő felirat után megáll 6 másodpercnél. Ha ismét play, akkor meg 8-nál. Ha nem előbb hanem ilyenkor van a next, akkor meg cannot execute hibaüzenet, és nemsoká átvált error feliratra a Dune kijelzője. Ekkor már csak a power gomb segít.
Szerintem valaminek akkor különböznie kell a rendszerünkben. Vagy a Dune, vagy a blu-ray rip. Bár egyik se túlságosan valószínű.
A firmware-t automatikusan frissítettem a netről, majd rátettem a magyar nyelvi fájlotokat pendrive-ról, mindkettő hiba nélkül. A rendszerinfó is az új verziót jelzi.
WD15EARS belső merevlemezen van 2 GB-os rendszerpartíció, a másikon a film egy mappában.
A filmből se gondolom, hogy olyan sok változat forogna, ha ez állítólag untouched verzió, és 45,5 GB körül van.
Jó, nincs ezzel nekem semmi gondom, inkább tapasztalatként írtam, illetve a jelzés alapján ki akartam próbálni, hogy valóban megváltozott-e a viselkedés.
Ami inkább és elsősorban érdekel, az a DVB-T vétel és rögzíthetőség, ami talán rövidesen megvalósul. Meg az, hogy milyen USB tunereket fog támogatni a Dune.
A webböngésző se lesz éppen haszontalan.