Általános kérdések, javaslatok

Olyan problémák helye, amelyek a hardver vagy a szoftver miatt nem minden Dune HD lejátszót, csak – feltehetően – a Solo Lite-ot érintik

Re: Általános kérdések, javaslatok

HozzászólásSzerző: Kyle » 2016.12.18. 16:31

dawe79 írta:...Hol lehet a my collection-ra és a BD menüs lejátszásra előfizetni, mert sem az interneten, sem a lejátszón nem látok erre lehetőséget?

Tudtommal jelenleg még sehol. Megkérdezem, mi a tervük ezzel.
(Ezt a topikot lezárom, nem szeretnénk „általános” kérdéseket látni, és különöző kérdések egy topikba gyűjteni.)
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: dawe79 » 2016.12.17. 12:51

Sziasztok!

10 napja vásároltam egy Dune Solo Lite médialejátszót egy synology NAS mellé.
A BD menüs lejátszás és jukebox a tegnapi napig volt elérhető. Ma az írja ki a lejátszó, hogy ez egy prémium funkció, és előfizetést igényel.
Nem sikerült az előfizetés állapotának ellenőrzése. Ellenőrizd az internetkapcsolatot, majd próbáld újra!
Az internet fix ip címmel, etherneten keresztül csatlakozik a nethez, minden internetes funkció működik.
Hol lehet a my collection-ra és a BD menüs lejátszásra előfizetni, mert sem az interneten, sem a lejátszón nem látok erre lehetőséget?

Köszi a választ előre is!

Üdv: Dávid
dawe79

HozzászólásSzerző: BoRRoNeo » 2016.10.12. 18:57

Kyle írta:
BoRRoNeo írta:...a Dune support oldalán sincs a listában a fizetés lehetősége

Én a termékoldalon továbbra is azt látom a specifikációknál, hogy ez opció. Illetve nekünk nem szóltak erről semmit. a firmware leírásánál is ott van ez, mint prémium funkció, továbbra is, és IDE vezet a linkje.
Szóval nem látom, amiről írsz.

Lehet, hogy én néztem be. Az mindenesetre furcsa, hogy először szeptember 30-ról volt szó (minden indításnál ki is írta), aztán október közepéről (ezt is mindig kiírta), most meg már nem ír ki semmit. Lehet, hogy keveset adtak el belőle és húzzák még a próbaidőszakot.
BoRRoNeo

HozzászólásSzerző: Kyle » 2016.10.12. 14:56

BoRRoNeo írta:...a Dune support oldalán sincs a listában a fizetés lehetősége

Én a termékoldalon továbbra is azt látom a specifikációknál, hogy ez opció. Illetve nekünk nem szóltak erről semmit. a firmware leírásánál is ott van ez, mint prémium funkció, továbbra is, és IDE vezet a linkje.
Szóval nem látom, amiről írsz.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: BoRRoNeo » 2016.10.12. 04:32

A héten már nem jelent meg a figyelmeztetés a FullBD lejátszáskor a próbaidőszakra vonatkozóan, és a Dune support oldalán sincs a listában a fizetés lehetősége (bár az aloldal direktben elérhető). Elképzelhető, hogy visszakoztak és ingyen adják a BD menüt és a Jukeboxot?
BoRRoNeo

HozzászólásSzerző: BoRRoNeo » 2016.10.10. 14:35

Kyle írta:
BoRRoNeo írta:2. Igen, ugyanaz. 0.05, 0.11, 0.16, 0.22 sec a lépések...

Tehát 5 századmásodpercenként lehet állítani (bár a kiírásnál néha 6 századdal léptet). Nem tudom elképzelni, hogy észrevehető az 5 századmásodperc eltérés. De továbbítom, hogy van igény még kisebbre.
(A HiMedia egy androidos lejátszó, ott úgy tologathatod, ahogy az adott program engedi, vidólejátszóból meg van sok tucat).

Köszönöm! Most 50-60ms a léptetés. Az egy koncertnél annyit jelent, hogy a dobos már pont nem akkor üti a dobot. 200ms-nál már konrétan a szájszinkron is teljesen rossz. A komolyabb lejátszókban azért van 10ms-os érték (ami elsőre valóban kevésnek tűnhet), hogy tökéletesen be lehessen állítani. Mondom, az esetek többségében a mostani is megfelelő, de ha meg lehet oldani a kisebbet az tökéletes lenne.
A Himediával kapcsolatban igazad van, de a Kodinak -akárcsak a többi Store-os lejátszónak- csapnivaló a képminősége, a gyári lejátszó pedig nem támogatta a hangeltolást. Tehát vagy szolgáltatás vagy minőség. Inkább visszavittem.
BoRRoNeo

HozzászólásSzerző: Kyle » 2016.10.10. 11:51

BoRRoNeo írta:2. Igen, ugyanaz. 0.05, 0.11, 0.16, 0.22 sec a lépések...

Tehát 5 századmásodpercenként lehet állítani (bár a kiírásnál néha 6 századdal léptet). Nem tudom elképzelni, hogy észrevehető az 5 századmásodperc eltérés. De továbbítom, hogy van igény még kisebbre.
(A HiMedia egy androidos lejátszó, ott úgy tologathatod, ahogy az adott program engedi, vidólejátszóból meg van sok tucat).
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: BoRRoNeo » 2016.10.07. 23:42

A Dune tudja valahogy kezelni a 2in1 filmeket? Tehát amikor egy mkv-ban kétféle vágás van (theatrical cut, directors cut).
BoRRoNeo

HozzászólásSzerző: BoRRoNeo » 2016.10.07. 17:24

2. Igen, ugyanaz. 0.05, 0.11, 0.16, 0.22 sec a lépések. A hangnál ez nagyon sok. Feliratnál 0.25 sec-es lépések vannak, az oda bőven jó. Nagyon jó szolgáltatás, ennek hiánya miatt vittem vissza a Himedia Q10-et, de jó lenne a 0.01 sec-es lépésköz.
4. Több merevlemez van a NAS-ban, így az egy könyvtár eleve kivitelezhetetlen. Ez egy szimpla Windows-os PC.
BoRRoNeo

HozzászólásSzerző: Kyle » 2016.10.07. 12:48

1. De, néha szokott :)
2. A hangszinkron korrekciója nem más, ha a POP UP MENU-ből hozod elő? Nekem nem ilyen nagy lépések rémlenek.
3. Nem hiszem, hogy komolyabban foglalkoznának olyan fejlesztésekkel, ami csak azokat érinti, akiknél nincs házimozi-erősítő a láncban. De megkérdezem.
4. A megosztás az nem egy mappa, máshogy viselkedik. De miért tartod különböző megosztásokon a különböző filmtípusokat? Nálam vagy egy Film megosztás, és azon belül rendezve...
5. Semmi értelme a rákérdezésnek, amíg a 0 gombra azonnal előről kezdi. Tehát ha nem akarod folytatni, nyomsz egy 0-át. Ez gyorsabb, mint felugró ablakokra okézgatni...
Kyle
Adminisztrátor

Következő

Vissza: Solo Lite specifikus kérdések