Zappiti jukebox program

Fórum szabályok
Zárt topik, csak termékregisztráció után írhatsz ide!

Re: Zappiti jukebox program

HozzászólásSzerző: Pepper » 2010.12.23. 00:11

Szia Kyle,

Nem, nem jól érted, a rendszer tökéletesn működik a Zappiti beállításaival van valami gond. Azt még elfejtettem mondani, hogy a filmek egy Synology NAS-on vannak.
Pepper

HozzászólásSzerző: Kyle » 2010.12.22. 23:55

Ha jól értem, semmi köze a Zappitinak a problémához. NFS-en keresztül eddig sem ment a lejátszás a Synology-ról. Lásd a magyar Dune kézikönyvet a szükséges beállításokról, amikor a hálózati könyvtárat létrehozod a Dune nyitóoldalán.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Pepper » 2010.12.22. 22:55

Sziasztok,

Egy kis segítséget szeretnék kérni, mert számomra megoldhatatlan akadályba ütköztem.

Letöltöttem, majd installáltam a Zappitit , melynek a beállításainál nem boldogulok azzal, hogy olyan útvonalat adjak meg, hogy a képfile-ból a DUNE lejátszó el tudja indítani az adott film lejátszását.

Beállításaim az alábbiak:

NFS fileserver neve: DiskStation

Filmek helye: \\diskstation\video\films
Sorozatok helye: \\diskstation\video\series

A Folder path filmekhez: \\diskstation\video\films
A Folder Path sorozatokhoz: \\diskstation\video\series

Az Absoulte Path: nfs://diskstation/video/films vagy series

Odáig nincsen semmi gond, a Zappiti felismeri a filmeket a Dune meg tudja nyitni a képfile-okat, és kezeli is azonban a lejátszás nem indul el. Próbálkoztam kettőspontot tenni több helyre, kicseréltem a DiskStation nevet Volume1-re, de mindig ugyanazt a hibaüzenetet kapom, hogy az URL érvénytelen.

Aki ért hozzá, kérem adja meg, hogy mi lehet a helyes beállítás.

Köszönöm!
Pepper

HozzászólásSzerző: Cartman » 2010.11.30. 21:42

Elkészült a Zappiti 1.3.1.2006 magyar lokalizációja, elérhető a terméktámogatás oldalon...
Dunehd.hu adminisztrátor
Cartman
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Cartman » 2010.11.30. 21:40

sefter írta:megcsináltam az első adag zappiti állományt a belső vinyóra.
ha ezekhez szeretnék utólag hozzáadni 1-2 filmet, hogy tudom megtenni anélkül, hogy a már meglévőket is újragenerálja a program?

Nem bántja a program a legenerált fájlokat, alapértelmezésként a különbségeket keresi.
Azokat is fogja csak számolni a fejlécben, a vinyón pedig felülírja az összeset.
Dunehd.hu adminisztrátor
Cartman
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: sefter » 2010.11.29. 20:58

sziasztok!

megcsináltam az első adag zappiti állományt a belső vinyóra.
ha ezekhez szeretnék utólag hozzáadni 1-2 filmet, hogy tudom megtenni anélkül, hogy a már meglévőket is újragenerálja a program?
sefter

HozzászólásSzerző: redbulova » 2010.11.28. 10:01

Köszönöm a választ de megoldódott a probléma. Az előző program nem törlődött teljesen és ez blokkolta az új program indulását. A netről letöltöttem a Revo uninstallert na ez kiszedi mindenhonnan a betelepedett fileokat, még a regeditből is. Ajánlom mindenkinek. Most már fut a legújabb Zappiti és nagyon jó gyors és mindent letölt még a kommentet is stb.
redbulova

HozzászólásSzerző: exCat » 2010.11.27. 09:22

redbulova írta:A Zappiti programom lefagyott és nem sikerült újrainditanom. Letöröltem a programot és újratelepítettem, de akkor sem akar megnyílni. Valami blokkolja az exe filet. Van tapasztalata valakinek ezzel a problémával?

Olyankor fordult ez elő nekem, ha rossz Magyar nyelvi file volt mellette. Ha esetleg van ilyened, akkor előbb töröld ki és utána indítsd el a programot. - ha ez volt a baja, ettől rendbejön.
exCat

HozzászólásSzerző: exCat » 2010.11.27. 09:21

Cartman írta:South Parkban az a hír járja, hogy Cartman a hétvégén kitol magából egy magyar nyelvi fájlt az új Zappitihez. Továbbá én is megerősíteném, hogy ismét jó az IMDB scrapper.

Akkor majd figyelünk! :)
exCat

HozzászólásSzerző: Cartman » 2010.11.25. 21:09

South Parkban az a hír járja, hogy Cartman a hétvégén kitol magából egy magyar nyelvi fájlt az új Zappitihez. Továbbá én is megerősíteném, hogy ismét jó az IMDB scrapper.
Dunehd.hu adminisztrátor
Cartman
Adminisztrátor

ElőzőKövetkező

Vissza: A felhasználói felület testreszabása