Dune hd max

Itt még vásárlás előtt felteheted kérdéseidet a Dune HD termékekkel kapcsolatban. Ebbe a topikba minden regisztrált tag témát nyithat és írhat hozzászólást, a többi topik viszont csak vásárlók számára érhető el termékregisztráció után.
Fórum szabályok
Szabadon írható moderált topik, itt minden regisztrált fórumtag írhat hozzászólást.

Re: Dune hd max

HozzászólásSzerző: Kyle » 2015.12.28. 19:13

Herle Zoltán írta:...láttam utángyártott távirányitót kimondottan ehez a modellhez...

Nem tudok róla, hogy lenne utángyártott távvezérlő Dune-höz. Olyan meg biztos nincs, hogy egy adott típushoz csak, mert minden Dune-t egyforma infra jelek vezérelnek. Ha van utángyártott, semmi információnk róla. Az eredeti kapható a forgalmazóknál. És 8600 Ft a mostani ára kb.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Herle Zoltán » 2015.12.28. 17:39

Köszönöm a választ.Még annyi,h láttam utángyártott távirányitót kimondottan ehez a modellhez.Meg merjem azt venni?
Az eredeti 10 e ft az utángyártott meg 4000 ft.
Herle Zoltán

HozzászólásSzerző: Kyle » 2015.12.28. 13:16

Herle Zoltán írta:...még mindig az h megálja még a helyét egy hd Max??

Hogyne! A Blu-ray olvasó gyárilag sem valami csúcs (írott lemezeket gyakran nem olvas), illetve előbb-utóbb jó eséllyel még rosszabb lesz. De fájlból mindent lejátszik a mai napig (kivéve a 3D BD ISO). Én megvenném ennyiért, alkatrészként is többért el tudnám adni, ha nem működne semmi benne, akkor is. De bennem motoszkálna, hogy esetleg lopott, mert gyanúsan olcsó.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Herle Zoltán » 2015.12.25. 14:51

Pedig,DE!!!!Konkrétan azt mondta hogy 6-8 ezer forint között gondolta,én erre azt mondtam a srácnak ,h nekem megér 10 ezret :D !!!!Szó szerint idézve:-ÉN ilyen "szarokkal" nem szoktam foglalkozni.(Mondta ezt a srác)
De a kérdédem még mindig az h megálja még a helyét egy hd Max??
Herle Zoltán

HozzászólásSzerző: Kyle » 2015.12.25. 12:37

Én nem gondolom, hogy normális ember 10 ezer forintért eladna egy Dune HD Blu-ray lejátszót. De ha nem a barátod, használd ki, hogy nincs magánál!
Kyle
Adminisztrátor

Dune hd max

HozzászólásSzerző: Herle Zoltán » 2015.12.24. 18:48

Sziasztok,az lenne a kérdésem ,h van nálam egy hd max kipróbálásra,sose használták viszont a tulajdonosa meg akar tőle szabadulni.Szerintetek megér 10 e ft úgy hogy minden főbb funkciója tökéletesen működik(sajnos a távirányitót költözködéskor elhagyták).Mivel a távirányitó hiányába csak a legfőbb funkciókat tudtam elérni,ezért nem mindent sikerült megnéznem rajta.
Előre is köszönöm.
Herle Zoltán

Vissza: Vásárlás előtti kérdések