Fórum felhasznnálással kapcsolatos kérdés

Itt még vásárlás előtt felteheted kérdéseidet a Dune HD termékekkel kapcsolatban. Ebbe a topikba minden regisztrált tag témát nyithat és írhat hozzászólást, a többi topik viszont csak vásárlók számára érhető el termékregisztráció után.
Fórum szabályok
Szabadon írható moderált topik, itt minden regisztrált fórumtag írhat hozzászólást.

Re: Fórum felhasznnálással kapcsolatos kérdés

HozzászólásSzerző: Kyle » 2010.11.19. 21:57

Ha a FORGALMAZÓINK valamelyikétől vásároltál, akkor reklamálj a regkártyáért náluk. Ha nem a listából választottál, akkor jó eséllyel nem mi fogunk segíteni Neked, hanem az eladó cég. De azért kérdezd meg tőlük, hogy ez valahogy lemaradt, vagy nem tőlünk szerzik be a terméket? Utóbbi esetben az ő terméktámogatásukkal remélhetőleg elégedett leszel. Mi többet nem tehetünk, mint hogy a gyártó oldalán szerepelünk, mint hivatalos magyar forgalmazó, a weboldalunkon listázzuk a mi viszonteladó partnereinket, és a fórumba belépés előtt felhívjuk mindenki figyelmét, hogy értelemszerűen csak a mi kereskedelmi hálózatunk vevőinek üzemeltetjük ezt az egyébként nem hobbi fórumot, mint hivatalos terméktámogatást.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

Fórum felhasznnálással kapcsolatos kérdés

HozzászólásSzerző: Ischtwan » 2010.11.19. 21:08

HDI DUNE Base 3.0 boldog tulajdonosává lettem néhány napja, majd rátaláltam a fórumra ahol szívesen gyarapítanám ismereteimet az eszközzel kapcsolatban. Viszont lépten nyomon zárt kapukba ütközöm, mert nem kaptam ilyen regisztrációs kártyát, hogy annak számával bebocsájtást nyerjek a különböző topikokba. A készüléket itthon, üzletben számlával, magyar garival vettem, de valamit mégis rosszul csináltam? Valahogy korrigálható még ez a helyzet vagy egy életre kirekesztett maradok a HDI Dune fórumáről? :cry:
Ha valaki tud pozitív megoldást kérem jelezze.
Előre is köszi
Ischtwan

Vissza: Vásárlás előtti kérdések