Kyle írta:... Ha csak 30–40 Mbites filmeket tudsz lejátszani, akkor hálózati hibád van, 120 Mbit is simán megy a 303D-n, hiszen a 3D-hez akár ez is kellhet.
Valamit nagyon félreérthetően fogalmazhattam, újra:
Néhány hozzászólással -valaki- korábban arról írt, hogy nála a sebesség 50Mb. Az én sebességem meg a Dune tesztje szerint 40MB, azaz 40*8= 320Mb, ami pont hatszor akkora, mint az övé, amivel pont azt akartam volna mondani, hogy hálózati hibám vélhetőleg nincs!
A kérdésem az lett volna éppen, hogy vajon miért nem látja a Dune, (a becsült listanagyság olyan 5-10ezres lehet, tehát tényleg nem pici) amikor a sharp tv jóval primitívebb lejátszója simán megjeleníti? Ezért gondoltam, hogy talán valami Dune beállítás lehet. De ha azt mondod felejtsem el, akkor sem fogok a kardomba dőlni. Erről a Zappitiről máshol írod, hogy " Mivel nem keres magyar adatokat, ezért a magyar címekkel nem fog boldogulni a Zappiti. Angolul nevezd el őket!" és ha jól értettem még fizetni is kell érte. Nekem jobbnak tűnik a syno video stationje, ami szépen, magyarul összekeresgélt mindent az én magyar címeim alapján.