Energiagazdálkodás-kikapcsolás

Re: Energiagazdálkodás-kikapcsolás

HozzászólásSzerző: zygy » 2014.05.25. 10:01

Érkezett már vissza megjavított készülék?
Fogok értesítést kapni, mikor mehetek érte?
Vagy egyáltalán van-e valami hírféle így 4 hét után?
zygy

HozzászólásSzerző: zygy » 2014.04.29. 09:45

Tegnap visszavittem a készüléket. Szerencsére előtte telefonáltam és megkérdeztem, hogy csak a készüléket kell visszavigyem, vagy a doboz teljes tartalmát, ahogyan anno vásároltam. Azt a tájékoztatást kaptam, hogy mindent csomagoljak vissza, távirányítót, hdmi-, AV- és táp-kábeleket, antennát, azaz mindent, amit a készülékhez mellékeltek és figyelmeztettek, hogy ne felejtsem otthon a garanciajegyet sem. Ezt azért teszem közzé, ha valaki úgy dönt, mint én, akkor ne kelljen kétszer fordulnia. (szerencsére én megtaláltam mindent és az eredeti dobozát sem dobtam ki, így nekem sikerült reprodukálnom a vásárláskori állapotot)
zygy

HozzászólásSzerző: Kyle » 2014.04.28. 23:27

johnny57 írta:...főleg, ha már nem először fordul elő...

De, tudtommal először fordul elő ilyen. Nem okoz más gondot, ha Téged nem zavar, maradhat így. De ha esetleg egyszer eladnád a készüléket, nem biztos, hogy az új tulajt sem fogja zavarni, és esetleg nem veszi meg emiatt Tőled..
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: johnny57 » 2014.04.28. 20:14

Üdv Mindenkinek!
Olvastam, hogy a bekapcsolási probléma egy alkatrész felcserélése miatt alakult ki. Nem kis baki egy egyébként ilyen jó képi hangi adottságokkal és ekkora fájltámogatással rendelkező készülék gyártója részéről-főleg, ha már nem először fordul elő.
De ez van, ettől még továbbra is szerethetjük. Nem ők az elsők. Viszont tisztességes módon intézik.
Kyle, szerintem sokat segítenél- nekem mindenképpen, de talán sokaknak abban, hogy eldönthessük, éljünk-e a módosítási lehetőséggel. Véleményed, tudásod, információid szerint ha nem javíttatjuk ki a hibát, kockáztatunk-e egy későbbi-talán
garanciaidőn túli meghibásodást, vagy csak annyi a probléma, hogy továbbra is együtt kell élnünk azzal, amit már egyébként is megszokhattunk.
Előre is köszönöm válaszod.
johnny57

HozzászólásSzerző: Kyle » 2014.04.25. 12:06

Mtomi írta:Mikor fogjuk megtudni hogy hová kell vinni a készüléket az alaplap javítása miatt?

Az nem kérdés, hogy a garancialevélen lévő két cím bármelyikére viheted, akár máris. Nem javíthatjuk mi, ki kell végül küldenünk Hollandiába. Ma lesz hír róla, mától várjuk vissza a Base 3D-ket.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Mtomi » 2014.04.24. 19:06

Üdv. Mikor fogjuk megtudni hogy hová kell vinni a készüléket az alaplap javítása miatt? Vagy kiderült ez már hogy itt MO.-n fogják e javítani? Üdv.
Mtomi

HozzászólásSzerző: Mtomi » 2014.04.10. 20:05

Mindenesetre örülnék ha itt lehetne javítani az alaplapot, mert akkor gondolom hamarabb visszatérne. A cikit nem arra értettem hogy nem foglalkoznak vele, inkább csak annak, hogy semelyik gyártó nem örül ha kiderül hogy bibi van a készülékkel. Mindazonáltal üdvözlöm azt hogy foglalkoznak a vevőkkel és orvosolják a problémát, és én is korrekt megoldásnak tartom.
Mtomi

HozzászólásSzerző: zygy » 2014.04.10. 18:15

Őszintén gratulálok a döntéshez!!!
Abszolút mértékben fenntartom a tegnapi véleményemet. Ez egy teljesen profi megoldás!
zygy

HozzászólásSzerző: Kyle » 2014.04.10. 15:00

Nem jön szoftver, visszahívjuk őket, ahogy annó már egyszer megtörtént a TV-102-eseknél is. Pár napon belül írünk hírt minderről, csak még nem derült ki, hogy mi végezzük el a módosítást, vagy ki kell küldenünk azalaplapokat.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: zygy » 2014.04.09. 19:03

Mtomi írta:..Csak gondolom ez ciki lenne a gyártónak. :oops:

Már miért volna ciki, sőt!... épp most olvasom, hogy a Toyota visszahívott pármillió autót és nekem inkább a gondoskodás jutott eszembe nem a hiba!
zygy

ElőzőKövetkező

Vissza: HD Base 3D specifikus kérdések