Regiszrációs kártya

Itt még vásárlás előtt felteheted kérdéseidet a Dune HD termékekkel kapcsolatban. Ebbe a topikba minden regisztrált tag témát nyithat és írhat hozzászólást, a többi topik viszont csak vásárlók számára érhető el termékregisztráció után.
Fórum szabályok
Szabadon írható moderált topik, itt minden regisztrált fórumtag írhat hozzászólást.

Re: Regiszrációs kártya

HozzászólásSzerző: tigerteam » 2022.02.10. 18:47

Ertem, Koszi szépen!
tigerteam

HozzászólásSzerző: Kyle » 2022.02.10. 11:33

tigerteam írta:Sziasztok az elozo Dune lejátszóm kártyájával regisztraltam, de elszeretnem adni a lejátszót es az új tulajra átruházni a kártyát!

Ha eladtad, és az új tulaj regisztrált a kártyával, akkor elvész a Te hozzáférésed automatikusan, nem kell tenned semmit. De ha jól értem, vettél egy új Dune-t közben. Így azt javaslom, az új kártyáját add oda a régi lejátszód mellé. Akkor nem kell új kártyát regisztrálnod, semmi teendőd nem lesz.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: tigerteam » 2022.02.09. 23:55

Sziasztok az elozo Dune lejátszóm kártyájával regisztraltam, de elszeretnem adni a lejátszót es az új tulajra átruházni a kártyát! Van e erre mód? Vagy mi a teendő ilyenkor mert az uj dunehez is kaptam egy kártyát!
tigerteam

HozzászólásSzerző: Budro » 2014.05.13. 11:13

2011.01.26-án a Dune-hd.hu webshopban vásároltam meg a Dune Smart D1 készüléket. A számlán és a jótállási jegyen is a .... Kft szerepel. Miután a legfrissebb - áprilisi - fw-t frissítettem, ami problémamentesen lezajlott, újraindítás után ERROR - RESTART - Retry1 - Retry2 feliratok tűntek fel. A régebbi fw verziók visszaállítása után is az újraindítás után ugyanezek a feliratok láthatók. A jótállási jegyen feltüntetett telefonszámokon előfizető nem kapcsolható. Hol találok illetékes szervizt Budapesten?
Budro

HozzászólásSzerző: lactoth » 2014.01.11. 17:30

Kyle írta:
lactoth írta:...Tehát nem tudok válaszolni a privát üzenetre sem!

Tegnap este, amikor ezt írtad, már mennie kellett pedig. A fórummotor frissítése után valóban nem működött, de tegnap már javítottuk. Megpróbálnád újra? A nevem mellett levő PÜ üzenet ikonra kattintva...

Tökéletes, már működik minden, megjelentek a hiányzó gombok is!

Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
lactoth

HozzászólásSzerző: Kyle » 2014.01.09. 10:56

lactoth írta:...Tehát nem tudok válaszolni a privát üzenetre sem!

Tegnap este, amikor ezt írtad, már mennie kellett pedig. A fórummotor frissítése után valóban nem működött, de tegnap már javítottuk. Megpróbálnád újra? A nevem mellett levő PÜ üzenet ikonra kattintva...
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: lactoth » 2014.01.08. 21:04

Kyle írta:Ez furcsa. Küldök én, válaszolj arra! De hozzáférsz a Terméktámogatás oldal cikkeihez?

Köszönöm a privit!
A terméktámogatás oldalon lévő cikkeket látom és el is tudom olvasni, ezzel nincs gond.
A privát levelezés viszont nekem nem működik. A levelet meg tudom nyitni, de sehol egy 'válasz' gomb. :?
Ha az üzenetek írása gombra bökök, akkor pedig azt írja:
"Sajnáljuk, de nincs jogosultságod ezen funkció használatához. Még csak most regisztrálhattál, lehet hogy több aktivitást kell felmutatnod, hogy használhasd ezt a funkciót."
Tehát nem tudok válaszolni a privát üzenetre sem!
lactoth

HozzászólásSzerző: Kyle » 2014.01.07. 18:08

Ez furcsa. Küldök én, válaszolj arra! De hozzáférsz a Terméktámogatás oldal cikkeihez?
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: lactoth » 2014.01.07. 17:51

Köszönöm szépen!
Sajnos privát üzenetet nem tudok küldeni, mert nincs hozzá jogosultságom.
lactoth

HozzászólásSzerző: Kyle » 2014.01.06. 12:49

lactoth írta:Elkövettem egy banális hibát a regisztrációnál...

Semmi tragédia! Ahogy látod, a terméktámogatáshoz hozzáférsz, mivel a kártyaszám helyes. Küldd el privát üzenetben nekem a jó gyári számot, és javítjuk. De nagy jelentősége nincs, mert a garanciához a garancialevél kell, az meg ugye megvan, rajta a helyes számod.
Kyle
Adminisztrátor

Következő

Vissza: Vásárlás előtti kérdések