hdmi hangkimeneti probléma

Re: hdmi hangkimeneti probléma

HozzászólásSzerző: rommel83 » 2013.10.09. 18:34

Kyle írta:Gondolom javítva lesz, de ez a Sigma dolga, nem a Dune-én, így rajtuk múlik. Másik processzoruknál is volt hasonló hiba, amit csak a restart oldott meg.

Oké, köszönöm! Akkor várok és reménykedek. :roll:
rommel83

HozzászólásSzerző: Kyle » 2013.10.09. 10:29

Gondolom javítva lesz, de ez a Sigma dolga, nem a Dune-én, így rajtuk múlik. Másik processzoruknál is volt hasonló hiba, amit csak a restart oldott meg.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: rommel83 » 2013.10.08. 18:44

Sziasztok! Várható a közeljövőben frissités erre a hanghibára? Remélem orvosolja a gyártó. :(
rommel83

HozzászólásSzerző: rommel83 » 2013.06.06. 16:14

Kyle írta:
rommel83 írta:Több MP3 és FLAC után is ugyanúgy bezúg, Sőt,általában FLAC-ot hallgatok és ha utána elinditok egy MKV-t akkor jön a zaj.

Azóta eddig nem volt ilyen gondod?

Ó de igen,már majdhogynem forródróton vagyok a szervizes srácokkal.Mondták,hogy próbáljam másik külső meghajtórol hátha a vinyóval van valami,de nem. Legutóbb beszéltem velük mondták,hogy megkérdezik a gyártót,hogy mi lehet ez. A csere valóban fölösleges volt,hiszen kicsi a valószinüsége,hogy kétszer ki kifogok ugyanilyen hardverhibás készüléket. :? Azt megtennéd nekem,hogy megnézed neked is ezt csinálja e. És ha igen, a közeljövőben ki javitja frissitéssel a gyártó?
Köszönöm szépen a segitséged!
rommel83

HozzászólásSzerző: Kyle » 2013.06.05. 19:24

rommel83 írta:Több MP3 és FLAC után is ugyanúgy bezúg, Sőt,általában FLAC-ot hallgatok és ha utána elinditok egy MKV-t akkor jön a zaj.

Én úgy tudom, kb. 2 hete cserélték Neked a lejátszót (szerintem feleslegesen). Azóta eddig nem volt ilyen gondod?
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: rommel83 » 2013.06.05. 18:54

Kyle írta:
rommel83 írta:...Nektek is ezt csinálja? Vagy hardveres hiba van ennél a cuccnál is?

Nem vettem még ilyet észre, de kipróbálom. Ha ez van, az szoftveres hiba, nem hardveres, más lejátszóknál már láttam hasonlót. Az nem lehet, hogy csak bizonyos MP3 után csinálja ezt? Tehát ha bootolás után FLAC-ot indítasz, de MP3-at nem, akkor is ez történik?

Köszönöm gyors válaszodat. Több MP3 és FLAC után is ugyanúgy bezúg, Sőt,általában FLAC-ot hallgatok és ha utána elinditok egy MKV-t akkor jön a zaj.
rommel83

HozzászólásSzerző: Kyle » 2013.06.04. 19:12

rommel83 írta:...Nektek is ezt csinálja? Vagy hardveres hiba van ennél a cuccnál is?

Nem vettem még ilyet észre, de kipróbálom. Ha ez van, az szoftveres hiba, nem hardveres, más lejátszóknál már láttam hasonlót. Az nem lehet, hogy csak bizonyos MP3 után csinálja ezt? Tehát ha bootolás után FLAC-ot indítasz, de MP3-at nem, akkor is ez történik? Ideiglenes megoldás: film indítása előtt restart. Friss boot után bizonyosan nem csinál ilyet.
Kyle
Adminisztrátor

hdmi hangkimeneti probléma

HozzászólásSzerző: rommel83 » 2013.06.04. 17:29

Sziasztok!

A hdmi hangkimenettel lenne problémám(továbbküldés). .Ha elinditok valamilyen hangformátumot,pl: flack, mp3 és utána egy mkv-t vagy más videot: A kép megy de a hang zúg,recseg. Ilyenkor megállitom a filmet vagy hangsávot válltok,a hang helyreáll, de ez a zaj elég kellemetlen nekem is, és a magassugárzóknak is. :( Próbáltam különböző külső meghajtókról és ugyan ez az eredmény. A frissités sem segitett.(b5) Igy hát kicserélték a szervizben, de ez is ugyanúgy zúg. Nektek is ezt csinálja? Vagy hardveres hiba van ennél a cuccnál is? Segitségeteket előre is köszönöm!
rommel83

Vissza: HD TV-303D specifikus kérdések