Timmy írta:És akkor több filmnél is megáll? Minden filmnél 1 adott jelenetnél?
Esetleg ki tudnád-e próbálni azt, hogy egy másik lemezről, vagy akár USB-n keresztül egy külső eszközről lejátszod azt a fájlt, amelyikkel gond van.
Igen, ha jól emlékszem minden filmnél (3d mkv 8-25gb file méretig, sima mkv-t még nem próbáltam) megállt legalább egyszer, de inkább többször. Ezt megteszi, akkor is ha frissen kapcsolom be és tekerek oda, ezért nem hinném, hogy túlmelegedne, így nem mindig egy helyen állna meg.
A diszk hibát is kizárnám, mivel miért csak az mkvnál áll meg, az összes divxet megeszi tökéletes minőségben. Diszk hibát az operációs rendszer le tudja kezelni anélkül, hogy belehalna az egész doboz, és merevre fagyna.
A filmek máshol működnek tökéletesen.
Szerintem valami gyári szoftveres baja lehet. Az összes általatok felvetett ötlet jó, de sajnos nem megoldása a problémának. Eddig a kritikus részt áttekertem (miután megtudtam hol van) de az utolsó esetben sajnos ez sem segített, megállt annál a képkockánál tekerés közben.
Kyle neked mi a bővebb elméleted a Hw hibára?
Javítok nagy io műveletnél is, ha mászkálni akarok a menüben megfagy (file másolás)