Szerző: Black » 2010.09.20. 19:20
Nem voltam itthon egy hétig, így amikor a Dune-t bekapcsoltam, és jelezte, hogy van újabb firmware, arra gondoltam, esetleg a DVB-T vétel is megoldódhatott ezzel.
Mivel szeptember 16-i dátumú a szoftver, ami pár napos, nem tudtam, hogy miért nincs róla infó még az angol nyelvű honlapon sem.
Azóta már van infó, és a srácok tényleg dolgoztak sokat rajta, hogy csak az NTFS írást/olvasást is említsem, meg az egyéb lejátszási javításokat.
Viszont a DVB-T bug javítása számunkra változatlanul hiányzik.
Az Avatart eddig is lejátszotta a next trükkel, ez sem változott az új verzióban.
Így viszont nem tudom, hogy konkrétabban milyen egyéb javítások és fejlesztések vannak az Avatar Blu-ray lemez lejátszásához, mint az infótokban is szerepel. Vagy akkor miért kellett így külön kiemelnie a cégnek.
Vagy ez a Prime optikai lemez lejátszására vonatkozna?
Visszatérve a DVB-T témához, kicsit még fapadosnak tűnik az a része, hogy nem lehet a csatornákat újrakerestetni. Vagy csak én nem jöttem rá. Igaz nem is nagyon kerestem rá erre, ha úgysem jó még. Normál működésnél azért nem ártana.
Még az infód előtt próbáltam előbb törölni, de ezzel csak eltűntek a csatornák, mappák, nem maradt semmi, de nem is kereste újra.
A vinyót kellett a PC-be rakni, hogy a rendszerpartícióról töröljem a DVBT_channels mappát.
Nem próbáltam, hogy a mappában maradó dune_folder.txt fájl miatt, vagy a mappa megléte miatt, egyből töröltem az egészet, mert csak így tudtam újra behangolni.
Ha csak a fájl az oka, akkor a rendszerfájlok megjelenítése esetén éppen törölhettem volna a Dune-n is. Ekkor is macerás volna egy kissé.