TV102

Itt még vásárlás előtt felteheted kérdéseidet a Dune HD termékekkel kapcsolatban. Ebbe a topikba minden regisztrált tag témát nyithat és írhat hozzászólást, a többi topik viszont csak vásárlók számára érhető el termékregisztráció után.
Fórum szabályok
Szabadon írható moderált topik, itt minden regisztrált fórumtag írhat hozzászólást.

Re: TV102

HozzászólásSzerző: Kyle » 2014.10.25. 22:54

Azzal a regisztrációs kártyával tudnál regisztrálni ezen a terméktámogatási oldalon, amely a hivatalos forgalmazóknál jár a Dune-ök mellé. Mivel látszólag ilyened nincs, így kérlek, fordulj a bolthoz, ahol vásároltál, ha segítségre van szükséged!
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: robbyboy01 » 2014.10.25. 13:03

Sziasztok!
DUNE TV-102AW lejátszót használok a hálóban. A következő gondjaimra keresek megoldást:

1, Nem tudom regisztrálni a lejátszót : tavaly, 2013 február végén vásároltam a .... (moderálva) weboldaláról : http://www.best....
- tudnátok segíteni, hogy tudom regisztrálni a terméket?

2, Synology DS214 NAS-ról szeretnék HD filmeket lejátszani Wifi-n keresztül... (moderálva)
robbyboy01

HozzászólásSzerző: Kyle » 2013.02.25. 14:30

1. Amekkorát a külső USB-s ház kezel. Nem a Dune-ön múlik.
2. Mi a NAS-ról történő lejátszást preferáljuk. Bármekkora HDD-t veszel, viszonylag könnyű megtölteni. Ha meg tönkremegy a lemez, akkor sok értékes adatot veszítesz. A NAS-nál meg lehet RAID-ben, biztonságban minden, és tetszés szerint bármikor bővíthető. Egyénként a külső gyári USB-s házakkal (a bennük használt olcsó elektronikával) sok rossz tapasztalatom van, így ha már külső lemez, akkor egy márkás ház (vagy dokkoló), és bele egy tetszőleges HDD.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Márk » 2013.02.24. 19:09

Sziasztok!

Két kérdésem lenne:

1. Tapasztalatotok/véleményetek szerint a Dune HD TV-102AW médialejátszóhoz mekkora a legnagyobb winchester, amit még el tud kezelni?

2. A külső USB-s winchestert preferáljátok inkább, vagy vegyek hozzá (a Dune HD-hoz) egy USB-s dokkolót, és abba rakjak egy belső winchestert?

Köszönettel: Munkácsi Márk
Márk

HozzászólásSzerző: Kyle » 2013.02.20. 15:51

Az nem lenne baj, hogy számtech boltban vásároltad, nagykereskedelmi partnereinken keresztül számos helyre eljut a tőlünk származó Dune HD lejátszó.
1. Sajnos így van.
2–3. Az 1-es miatt tőlünk nem kapsz választ ezekre a kérdésekre, kérdezd a boltot, remélem tudnak segíteni, azaz értenek hozzá és vásárlás után is törődnek ők is a vevőikkel, nem csak pénzt szednek be! A regisztrációs kártyával rendelkező vásárlók nálunk a fórumon belül tudnak kérdezni, ez a vásárlás előtt állók kérdései számára fenntartott topik egyébként.
Kyle
Adminisztrátor

TV102

HozzászólásSzerző: bokapal » 2013.02.20. 15:22

Hello!
Számtec boltban vásároltam 1 tv102 wifi-s készüléket
Teljesen meg vagyok vele elégedve, de lenne pár kérdésem.
1 (nem termékfüggő) Én semmilyen vásárlói kártyát nem kaptam, ezért ki vagyok zárva a fórumokból, amit sajnálok.
2 lehet-e a készüléket másodlagos monitorként kezelni? Úgy értem, hogy a monitor képe 1az 1-ben megjelenne a tv-n.Akár a hálószobából is gépezhetnék. :-)
3 youtubra vagy indavideóra lehet- e csatlakozni
Előre is köszönettel
bokapal

HozzászólásSzerző: Kyle » 2013.02.19. 16:41

petya77 írta:Ezek szerint nem áll majd elő egy olyan helyzet, hogy egy frissítés után már nem kezeli a DTS hangot? Mi helyzet az antennával?...

Ilyen helyzet eddig sem volt, nem a frissítéssel függött össze a DTS-probléma. Külső az antennája az aktuális, „valódi” TV-102-eseknek.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Kyle » 2013.02.19. 16:41

petya77 írta:Ezek szerint nem áll majd elő egy olyan helyzet, hogy egy frissítés után már nem kezeli a DTS hangot? Mi helyzet az antennával?...

Ilyen helyzet eddig sem volt, nem a frissítéssel függött össze a DTS-probléma. Külső az antennája az aktuális, „valódi” TV-102-eseknek.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: petya77 » 2013.02.19. 13:34

Köszi a választ! Bocs, mikor a másodszor írtam, akkor láttam, hogy csak moderáció után jelenik meg. Ezek szerint nem áll majd elő egy olyan helyzet, hogy egy frissítés után már nem kezeli a DTS hangot? Mi helyzet az antennával?
Köszi,
P.

Kyle írta:Szia! Kérlek csak egyszer tedd fel a kérdésedet, és várd meg, amíg megjelenik! A vásárlás előtt állók kérdései topik moderált, így időbe telik, amíg látod, amit beírtál és kapsz rá választ. Amiről olvashatsz a neten az arról szól, hogy volt egy első TV-102-es szállítmány Európa-szerte, amely valójában TV-101-es belsőt tartalmazott, de a gyártó erről semmit nem szólt, ráadásul a TV-101-gyel ellentétben még a DTS hangsáv kezelése sem működött benne. A mai napig semmilyen választ nem hajlandóak arra adni, hogy hogyan orvosolják a korai vásárlóknál ezt a problémát, legutóbb pénteken írtak nekünk annyit, hogy még aznap megmondják mi legyen. Azóta semmi, hiába kérdezünk rá.
A most kapható TV-102-kkel nincs gond a DTS hanggal (és tényleg azt a CPU-t tartalmazza, amiről a leírása szól), leszámítva, hogy – mint minden újabb Dune HD modell az utóbbi 1 évben – a nagyobb bitsebességű DTS-HD MA hangok akadoznak rajta, ha továbbküldöd az erősítőre. Ez szerintünk hardver korlát, és nem lesz megoldva sosem, más processzor kellene hozzá.
A torrent kliens valamiért nem része már a firmware-nek az újabb szoftverekben (Base 3D, TV-303D, TV-102). Ez egyrészt jó, mert könnyebb frissíteni bármikor, másrészt jelenleg hivatalos, könnyen telepíthető kliens nincs hozzá. De ettől függetlenül a Terméktámogatás oldalon közölt leírással telepíthető a Transmission.
petya77

HozzászólásSzerző: Kyle » 2013.02.19. 13:18

Szia! Kérlek csak egyszer tedd fel a kérdésedet, és várd meg, amíg megjelenik! A vásárlás előtt állók kérdései topik moderált, így időbe telik, amíg látod, amit beírtál és kapsz rá választ. Amiről olvashatsz a neten az arról szól, hogy volt egy első TV-102-es szállítmány Európa-szerte, amely valójában TV-101-es belsőt tartalmazott, de a gyártó erről semmit nem szólt, ráadásul a TV-101-gyel ellentétben még a DTS hangsáv kezelése (pontosabban lekeverni nem tudja) sem működött benne. A mai napig semmilyen választ nem hajlandóak arra adni, hogy hogyan orvosolják a korai vásárlóknál ezt a problémát, legutóbb pénteken írtak nekünk annyit, hogy még aznap megmondják mi legyen. Azóta semmi, hiába kérdezünk rá.
A most kapható TV-102-kkel nincs gond a DTS hanggal (és tényleg azt a CPU-t tartalmazza, amiről a leírása szól), leszámítva, hogy – mint minden újabb Dune HD modell az utóbbi 1 évben – a nagyobb bitsebességű DTS-HD MA hangok akadoznak rajta, ha továbbküldöd az erősítőre. Ez szerintünk hardver korlát, és nem lesz megoldva sosem, más processzor kellene hozzá.
A torrent kliens valamiért nem része már a firmware-nek az újabb szoftverekben (Base 3D, TV-303D, TV-102). Ez egyrészt jó, mert könnyebb frissíteni bármikor, másrészt jelenleg hivatalos, könnyen telepíthető kliens nincs hozzá. De ettől függetlenül a Terméktámogatás oldalon közölt leírással telepíthető a Transmission.
Kyle
Adminisztrátor

Következő

Vissza: Vásárlás előtti kérdések