YouTube plugin

Re: YouTube plugin

HozzászólásSzerző: uhrinyia » 2013.03.29. 14:19

Sziasztok,

tegnap vásároltam egy TV-102W-t kifejezetten azzal a szándékkal, hogy Youtube-ról filmeket nézzek illetve más filmeket lejátszon HDD-ről kiváló minőségben. Sajnos a Youtube kliens egyáltalán nem működik, órákon keresztül a LOADING... képernyő látszik. A Flash verziót is kipróbáltam, mindent letölt 1 percen belül, de ha kiválasztok egy filmet, akkor a letöltés megkezdése után 2-3 másodpercen belül kilép a programból a főképernyőre.

A következőket csináltam már ( telefonos segítséggel is a kollégával, köszönöm :-) ):
Legújabb ( béta ) firmware-re frissítve / illetve későbbiekben Gyári reset-tel kezdve
Természetesen a hálózat beállítva és működik (garantált WIFI 58Mbps)
Rendszerpartíció létrehozva ( USB 2.0 2GB SONY pendrive )

A berendezés újraindítása után, a Youtube kliens nem jelenik meg a Plug-in - ek között ( Utolsó a Twitter ).

Ha ezután feltelepítem a hivatalos oldalról az aktuális Plug-inverziót , akkor a fent említett hiba jelentkezik ( véget nem érő LOADING... )

Sajnos a Youtube a böngészöben használhatatlanul lassú, az nem alternatíva.

Segítséget kérek, mert így számomra ez az eszköz használhatatlan.

Köszönöm!

Attila
uhrinyia

HozzászólásSzerző: Geribor » 2013.03.24. 16:06

Sziasztok!

Sajnos megint nem működik a youtube plugin. Pedig semmi valtoztatást nem tettem a rendszerben.
Próbáltam utána olvasni a neten és találtam egy fórumot, ahol szintén ezzel a problémával küzdenek.
Reméljük hamarosan jön a javítás ismét.

Nekem a flash youtube alkalmazás nem igazán tetszik. Még ha a nehézkes kereséssel (gépelés) boldogulni is lehetne, de az, hogy lejátszás közben nem állítható meg a film és nem is lehet beletekerni, úgy hogy működjön is nem igazán felhasználóbarát.
Ezen utóbbi problémákra van valakinek megoldási ötlete?

Köszönöm!
Geribor

HozzászólásSzerző: Geribor » 2013.02.24. 23:47

Sziasztok!

Nalam a kovetkezo belallitasokkal mukodik a Youtube plugin es a flash proramok is a D1-en:
- firmware: 121018_0846
- youtube plugin: 0.9.4 (24.12.12) ez nem mas mint a weboldalon (http://dunehd.hu/?oldal=termektamogatas&cikkid=112) v0.9.4 – 2012. december 28.

Alapvetoen a keresesnel nincs gondja. Annyi az extra odafigyeles, hogy a beirt keresesndo szovegre ENTERT-t kell nyomni, hogy ki legyen jelolve a szoveg, majd ugy atugrani a kereses gombra a nyillal a taviranyiton.
Nekem sem mukodott sokaig a valtozast az uj plugin hozta meg tavaly.
Jelenleg csak:
- my playlist
- my subscriptions
menuk kivalasztasanal dob egy-egy system error-t. Unhandled PHP plugin error-al. Ennek esetleg lehet az az oka, hogy nincs user bejelentkezve a youtubera.

Jo probalkozast!
Geribor

HozzászólásSzerző: Kyle » 2013.02.05. 19:37

Továbbra sem?
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Fairlane » 2013.01.28. 13:36

Hello,

nem működik a Smart D1-en a flash programok!!! Youtube! stb. Nem elérhető URL hibával!

Vki tud vmit?
Fairlane

HozzászólásSzerző: satmen2 » 2013.01.08. 15:28

Köszönöm, köszönjük szépen. Várjuk az infót.
satmen2

HozzászólásSzerző: Kyle » 2013.01.08. 11:52

Gyanítom, hogy tudnak róla. Viszont a flash-es appot sem ők csinálták szerintem, mert két másik médialejátszón is pontosan ilyet láttam az elmúlt napokban. De megpróbálok megtudni erről valamit.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: satmen2 » 2013.01.08. 08:28

Értem. Újra kérdezem: Nem kellene jelezni a hivatalos fejlesztőknek, hogy szeretnénk a meglévő bill.-zetet a flash-es YT-nál is használni szövegbevitelhez?
satmen2

HozzászólásSzerző: Kyle » 2013.01.04. 12:30

satmen2 írta:Talán ésszerűbb lett (lenne) volna a már meglévő "infrastruktúrát" használni erre. Ezt nem lehetne a fejlesztőknek jelezni ?...
Mivel van olyan címszó, hogy terméktámogatás, nem lehetne oda kérés nélkül is feltenni pl. a legújabb YT plugint ?

Viszont ez a plugin nem hivatalos alkalmazás, nem a Dune HD fejleszti, így mi sem értesülünk róla, ha van újabb. Hasonló okoból nem tudunk semmit tolmácsolni ezen plugin fejlesztőjének, mert nem is tudjuk, ki az.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: satmen2 » 2013.01.04. 09:46

Köszönöm, hogy feltettétek! Mint említettem, már dec. 25 óta használom ezt a legújabb (általatok dec.30-án felrakott) plugint.
A szöveg bevitelhez egyszer már beruháztam egy wifi-s bill.-zetre. Nem tervezem okos telefon vásárlását, e célra.
Talán ésszerűbb lett (lenne) volna a már meglévő "infrastruktúrát" használni erre. Ezt nem lehetne a fejlesztőknek jelezni ?
Attól még működhetne a telefonos megoldás is. (a többféle lehetőség sohasem hátrány)
A flash-es YT nemhogy nem játszik le több videót, hanem azt sem, amit a plugin-os igen.
Szerintem a gyakorlatban a plugin-os YT egyszerűen jobban használható. (bill. használható a szöveg bevitelhez, gyors, szinte mindent lejátszik)
A YT plugin bármikori frissítését hogy érted ? (mármint ki frissíti)
Mivel van olyan címszó, hogy terméktámogatás, nem lehetne oda kérés nélkül is feltenni pl. a legújabb YT plugint ?
Gondolom, nem én vagyok az egyetlen aki használja.
Igen, én is azt gondolom, mindenki használja azt, ami neki a megfelelőbb.
(csak ehhez kell a választás lehetősége, ahhoz meg elengedhetetlen legalább két alternatíva)
satmen2

ElőzőKövetkező

Vissza: YouTube