egy konkrét kérdésem a vásárlás előtt

Itt még vásárlás előtt felteheted kérdéseidet a Dune HD termékekkel kapcsolatban. Ebbe a topikba minden regisztrált tag témát nyithat és írhat hozzászólást, a többi topik viszont csak vásárlók számára érhető el termékregisztráció után.
Fórum szabályok
Szabadon írható moderált topik, itt minden regisztrált fórumtag írhat hozzászólást.

Re: egy konkrét kérdésem a vásárlás előtt

HozzászólásSzerző: Kyle » 2013.01.06. 12:17

Ezt a topikot a használhatatlan címe miatt lezárjuk, kérjük mindenki a kérdésének tartalma alapján nyisson újat, ne ilyen semmitmondóan nevezze el!
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Kyle » 2013.01.06. 12:16

Elnézést, hogy nem vettük észre eddig a kérdésedet! Fogalmam sincs a hibával kapcsolatban, nem találkoztunk ilyennel. Ha küldesz egy darabot egy ilyen felvételből, akkor szívesen kipróbáljuk.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Little-P » 2012.12.09. 20:48

Üdv!

Jelenleg TV-101 lejátszóm van, de a műholdas TV felvételeknél (MPEG2 video, MPEG1 layer2 audio) a kép jó, de a hang érthetetlen, idegesítő krákogás hallatszik, analóg és digitális kimeneten is. Másik 101-esen is ez a helyzet. Sajnos, hogy van-e rátölthető megfelelő codec, segítséget nem kaptam. A 102-nél már javították ezt a hibát?
Little-P

HozzászólásSzerző: Kyle » 2012.08.22. 12:03

Ahogy írtam, lejátszhatóak a DivX-ek, képaránytól függetlenül. A zenelejátszásnál, diavetítésnél sem kell egyesével kijelölni a fájlokat (a Popcorn esetében sem, a kézikönyvekben mindez le van írva. De amint lesz hozzáférésed a fórum tööbi topikjához, segítünk ott is, ha hasonlóan nem jönnél rá valamire, bár a kézikönyv elolvasását, mint első lépést, elvárjuk majd a kérdések előtt. De a lényeg, bátran vegyél Dune-t, nem lesz ilyen gondod, amiről írsz!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Little-P » 2012.08.21. 19:57

Érdekes, csak a szabvány 4:3 (720x576) és 16:9 (720x406) formátumú avi fájlokat nem játssza le a 101-es, az összes többi "idétlen"-t igen. A Smart D1-nél nem volt ilyen probléma, de sajnos már túladtam rajta. Amíg ezt nem orvosolják (már ha egyáltalán fogják), addig ilyet se tartok.

A képnézegetés, zene hallgatás sem egyszerű. Már több tucat lejátszóm volt és eddig mindegyiknél ha megnyitottam egy fájlt, a "következő" és "előző" gombokkal egyszerűen tudtam továbblépni. A Dune-nél külön ki kell jelölni a fájlokat, képeknél "diavetités"-re vagy lejátszásra állni és csak ekkor lehet léptetni, de magától is továbblép, ha akarom, ha nem (igaz, a méregdrága Popcorn se jobb). Szerintem tiszta felesleges kínlódás, ha máshol egyszerűen meg tudták oldani, ezeknél a "komoly" készülékeknél miért nem?

Üdv.
Little-P

HozzászólásSzerző: Kyle » 2012.08.21. 10:32

De, kezeli. Legfeljebb egy kis trükk kell némelyikhez...
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Little-P » 2012.08.18. 07:36

Kaptam kipróbálásra egy Dune HD TV-101-et, több tucatnyi avi fájt (Divx3, Divx5, Divx7) próbáltam lejátszani, de egyetlen egyet sem sikerült, "Hiba: a fájl nem játszható le" üzenetet ad, firmware frissítés sem segített. Ez tényleg nem kezeli a divx-et vagy hibás a készülék? Minden mást rendesen visz.
Köszönettel: Little-P
Little-P

HozzászólásSzerző: Kyle » 2012.07.20. 13:47

A Dune – mint minden más lejátszó, amiben van könyvjelző funkció – azt tudja megjegyezni, hogy egy-egy videófájlt hol állítottunk le. Azt nem tudhatja, hogy egy mappában lévő fájlok közül melyiket néztük legutóbb. Tehát minden egyes fájlt ott folytat, ahol abbamaradt. Természetesen van magyar nyelvű kezelési leírásunk, részletesebb és jobb, mint az angol. Le is tölthető a vevőknek a Terméktámogatás oldalunkról. A könyvjelzők használat egyébként kikapcsolható, ekkor mindent előrül kezd játszani. A távvezérlő 0-ás gombjával is a film elejére ugrik viszont, ha használjuk a könyvjelző funkciót, de az elejéről szeretnénk kezdeni a mozit. Blu-ray lemezeknél a lemeztől függ, hogy működhet-e a könyvjelző funkció a lejátszón, némely lemeznek saját könyvjelzője van, amit ő maga ment el.
(Legközelebb kérlek a posztod címe is legyen konkrét, hogy aki keresgél a fórumon, lássa, hogy hová érdemes benéznie!)
Kyle
Adminisztrátor

egy konkrét kérdésem a vásárlás előtt

HozzászólásSzerző: zagontamas » 2012.07.20. 11:45

Szeretnék venni egy Dune Hd Smart D1 készüléket. Egyszer már voltam egy D1-es közelében és akkor pl. nem tudtuk beállítani, hogy az újra visszatett médiát (ez akkor egy memória kártya volt, amin több fejezetre bontott saját készítésű HD videó volt) elölről játsza le , vagy folytassa. Rapszodikusan, volt fejezet amit elölről játszott, volt amit ott folytatott ahol egyszer abbahagytuk. Miután nincs magyar nyelvű kezelési utasítás (szemben a 47 oldalas angollal) nem tudtunk utána sem nézni a problémának. Ugyanezt a filmet blu-ray lemezről egy blu-ray lejátszó (kivett és visszatett lemez esetén) egyértelműen elölről játssza le.Kérdésem: be lehet állítani, hogy minden lejátszást elölről kezdjen?
Üdvözlettel Zágon Tamás 06-20-967-88-82
zagontamas

Vissza: Vásárlás előtti kérdések