Regisztrációs kártya

Itt még vásárlás előtt felteheted kérdéseidet a Dune HD termékekkel kapcsolatban. Ebbe a topikba minden regisztrált tag témát nyithat és írhat hozzászólást, a többi topik viszont csak vásárlók számára érhető el termékregisztráció után.
Fórum szabályok
Szabadon írható moderált topik, itt minden regisztrált fórumtag írhat hozzászólást.

Re: Regisztrációs kártya

HozzászólásSzerző: kutas » 2012.05.30. 19:07

Köszönöm, megtaláltam. Kutas :D
kutas

HozzászólásSzerző: Kyle » 2012.05.30. 18:55

Regisztrálod a Terméktámogatás oldalon!
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: kutas » 2012.05.30. 18:40

Sziasztok! Hogyan tudok belépni a regisztrációs kártyámon található kóddal a zárt fórumba? Köszönöm: Kutas
kutas

HozzászólásSzerző: Kyle » 2012.03.14. 19:48

ethjzz írta:..nem kaptam meg a regisztrációs kártyát. Amikor vetem, emlékszem, hogy az eladó hölgy mutatta, de a dobozba végül nem került bele...

Felhívnánk mindeki figyelmét arra, hogy nem áll módunkban pótolni a regisztrációs kártyát! Ne hozzátok el a kereskedőtől enélkül a terméket, ha szeretnétek használni ezen oldal szolgáltatásait! Ha ilyesmi történik, akkor az eladó cégnél reklamáljatok! Elhiszem, hogy elsőre nem tűnik fontosnak a kártya, amit más temrékekhez nem is igan adnak idehaza, de lám, amikor segítségre van szükség (és ez majdnem mindenkivel előfordul előbb-utóbb), bizony hiányozni fog...
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Kyle » 2012.03.14. 19:45

cziraga írta:Vásárolni szeretnék egy dune HD Max-ot és érdeklődnék, hogy lehet-e már kapni HDMI 1.4 chip verziojú támogatással. Azt hiszem ez támogatja a 3D-s képek átvitelét.

Nincs ilyen, és ha lesz, nem Max lesz a neve. Ajánlom az oldalunk híreinek követését, azok alapján képben lehetsz, hogy mikor várhaót ilyesmi! De a side-by-side és top-bottom 3D filmek remekül működnek most is.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Kyle » 2012.03.14. 19:43

vargat13 írta:Ma vásároltam Dune Smart H 1 lejátszómat.Az üzembe helyezési lapon az van, hogy itt a Fórumon miután megadtam a Regisztrációs kártyám adatait letölthetem a magyar nyelvű használati útmutatót...

Tőled is elnézést kérünk, ezt az üzenetet nem vettük eddig észre! Ha itt, a vásárlás előtt állók fórumában nem jelenik meg egy hozzászólás 1 napon belül, kérünk mindenkit, hogy küldjön egy privát üzenetet az egyik adminisztrátornak!
A Terméktámogatás oldalon találsz minden letölthető dokumentumot, bár remélem azóta megtaláltad már. Közös kézikönyv van minden aktuális modellhez ITT.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: ethjzz » 2012.03.08. 19:27

Sziasztok!

Tavaly decemberben vettem a Dune HD smart D1-emet. Most , hogy gndom van a lejátszóval és kérdezni szeretnék vettem észre, hogy nem kaptam meg a regisztrációs kártyát. Amikor vetem, emlékszem, hogy az eladó hölgy mutatta, de a dobozba végül nem került bele.
Van esély ezt pótolni?

A számlám természetesen megvan

Köszi a választ
ethjzz

HozzászólásSzerző: cziraga » 2012.02.21. 21:26

Vásárolni szeretnék egy dune HD Max-ot és érdeklődnék, hogy lehet-e már kapni HDMI 1.4 chip verziojú támogatással. Azt hiszem ez támogatja a 3D-s képek átvitelét.
cziraga

HozzászólásSzerző: vargat13 » 2011.12.30. 14:15

Ma vásároltam Dune Smart H 1 lejátszómat.Az üzembe helyezési lapon az van, hogy itt a Fórumon miután megadtam a Regisztrációs kártyám adatait letölthetem a magyar nyelvű használati útmutatót. -Regisztráltam, beírtam a Regisztrációs kártya számát is, de nem találom, hogy honnan lehet letölteni.
Előre is köszönöm a segítséget
vargat13

HozzászólásSzerző: Kyle » 2011.04.15. 13:33

Ez a DuneHD.hu oldal. Innen nem rendelhettél, ez nem webshop, ez márkaoldal terméktámogatással. A forgalmazóink listája ITT van, ha tőlük rendeltél, akkor kapnod kellett volna kártyát. Ha máshonnan vásároltad, akkor mi nem tudunk segíteni, bár olvasni tudod ezt a fórumot továbbra is.
Kyle
Adminisztrátor

ElőzőKövetkező

Vissza: Vásárlás előtti kérdések