MPG film lejátszása

Fórum szabályok
Zárt topik, csak termékregisztráció után írhatsz ide!

Re: MPG film lejátszása

HozzászólásSzerző: Kyle » 2012.03.15. 12:28

Örömmel olvassuk!
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: zskofa » 2012.03.13. 20:48

Közben WinFF ingyenes programmal átkonvertáltam inkább kompatibils AVI-ba (Nem tartott sok ideig). Másik topiknál olvastam, hogy többen küzdöttek, hogy a fényképezőgép AVI vagy egyéb formátumú videóját sem játsza le. Erre is tökéletes. Most már lassan egy év után kijelenthetem, hogy én nagyon elégedett vagyok a DuneHD Smart D1-el.
Van egy másik lejátszóm is, ami valamivel olcsóbb volt, de ég és föld. (support és stabilitás is)
zskofa

HozzászólásSzerző: Kyle » 2011.12.01. 11:00

Nem játszik VCD-t egyetlen médialejátszó sem, és már nem is fog. Másold ki a .dat fájlt a lemezről, az menni fog (legfeljebb át kell nevezned .mpg-re, de szerintem az sem szükséges)!
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: nagylaci66 » 2011.11.30. 22:27

Ezzel én is így jártam. Ha valaki írna megoldást - megköszönném.
nagylaci66

MPG film lejátszása

HozzászólásSzerző: zskofa » 2011.04.23. 21:18

Nem rég vettem egy Dune smart D1-et és összeségében elégedett vagyok vele, de sajnos az mpg formátumu SVCD gyüjteményemet (Sherlock Holmes filmek) nem tudja lejátszani ("Hiba:ez a formátum nem támogatott"). Ugyanezt egy pár ezer Ft-os Orion DVD lejátszó simán viszi. Kérdésem, hogy van-e esély arra, hogy ez egy későbbi firmware frissítéssel megoldódna.
Amúgy a forumon többek által említett fényképezőgép által készített video fájl (én esetemben avi kiterjesztésű) lejátszása nálam sem működik, de én szempontomból ez a kisebbik baj. (Ezt a DVD sem tudja, csak a PC-s médialejátszók)
zskofa

Vissza: SD filmek (pld. avi) lejátszása