Javítás státuszának a követése

Itt még vásárlás előtt felteheted kérdéseidet a Dune HD termékekkel kapcsolatban. Ebbe a topikba minden regisztrált tag témát nyithat és írhat hozzászólást, a többi topik viszont csak vásárlók számára érhető el termékregisztráció után.
Fórum szabályok
Szabadon írható moderált topik, itt minden regisztrált fórumtag írhat hozzászólást.

Re: Javítás státuszának a követése

HozzászólásSzerző: kalimera » 2011.08.18. 19:03

@Kyle

Ma megérkezett az újra jól működő készülék.
A belső USB csatlakozóra rákerült a Pendrive (rendszer memória) is.

Köszönöm ...

Törölheted a témát.
kalimera

Re: Javítás státuszának a követése

HozzászólásSzerző: Kyle » 2011.08.17. 12:34

kalimera írta:Tudom, nem ez a legjobb hely a témának, de máshová sem illett...

Bátran nyisson bárki új topikot, ha nincs megfelelő a kérdésének. Az biztos, hogy nem a vásárlás előtti alfórumba való, így törlöm is innen hamarosan. Nincs lehetőség a szervizben lévő eszköz státuszának nyomon követésére (még), de nem is sok infó lehetne ott. Max. hogy megérkezett, és hogy elkészült. Erről viszont fogsz értesítést kapni, mármint ha készen van és ismét működik. Telefonálhatsz naponta is, de ettől nem lesz kész hamarabb szerintem. Mivel a legtöbb hibát a Dune külföldi szervize javítja, nem mi forrasztgatunk, így 1 hét alatt jó eséllyel legfeljebb kiért hozzájuk, de vissza biztos nem jöhetett.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

Javítás státuszának a követése

HozzászólásSzerző: kalimera » 2011.08.17. 11:50

Nincs valami lehetőség a szerviznek leadott készülék javítási státuszának a követésére?

Az ügyfélszolgálatot nem akarom ezzel naponta zavarni. Ma egy hete küldtem el futárral.

(Tudom, nem ez a legjobb hely a témának, de máshová sem illett.)
kalimera

Vissza: Vásárlás előtti kérdések