Őszintén?Hányszor olvastad el amit írtam?És még mindig nem tudod összerakni magadban a gondolatokat.Leírom még egyszer utoljára de most lassan.
1.Van egy azaz 1 darab merevlemez,korábban valóban a dűnében volt csak a dűne belső sata kábele elszakadt(ezt korábban le is írtam másik topikban,bár akkor azt sem hitted el,egyből jöttél hogy alaplaphiba

hülyeséget mondtál)
2.ez a merevlemez akkor átkerült a pc-be és egy idő után tele is lett főleg blu-ray filmekkel.
3.Vettem nem rég egy 4 rekeszes nas-t,amiben jelenleg 2 darab merevlemez van és ezt,a pc-ben lévő merevlemezt szeretném áthelyezni a nas-ba.
4.Erről a merevlemezről(ami ntfs) áthelyeztem a filmeket a nasra(ami meg ext4) total commander segítségével.99.99%-ban ez sikerült is,de pár filmnél(ha gondolod le írom a címüket) elindul a másolás majd kb fél percnyi másolás után megszakad a művelet
a kötet nem olvasható,szüntesse meg az írásvédelmet hibaüzenettel és nem "valami hibaüzenettel" <---ilyen nem olvashattál tőlem,ez e te fejedből pattanhatott ki.
5.Ekkor jött az hogy mindezt leírtam a legmegfelelőbb topikba,a
Másolás NAS-ra Total Comm. segítségével nevezetűbe.Azzal kezdtem hogy nem base hanem D1-ről van szó(ezt talán elnézed,ezért a különbségért felesleges új témát nyitni)
6.A windowst mellőzve a dűne menüjében is megpróbáltam áthelyezni a filmeket,ugyanakkora sikerrel.
Ezek után nincs mit mondanom,majd beírom a google-be a problémát és lehet hogy előbb lesz értelmes válasz.