100916_2027 béta

Fórum szabályok
Zárt topik, csak termékregisztráció után írhatsz ide!

Re: 100916_2027 béta

HozzászólásSzerző: Kyle » 2010.09.20. 22:48

Black írta:Vagy ez a Prime optikai lemez lejátszására vonatkozna?...

Gondolom igen, illetve számos Avatar kiadás van a világ több részén, nem tudom melyikkel van/volt gond. Winyóról nekem eddig sem kellett a NEXT-et megnyomni, a júniusi firmware-rel már ment enélkül is. A DVB-T részből még sok minden hiányzik (pld. EPG), ezt a megjelenésekor mondták is (csak azt nem, hogy egész Európában csak 1,5 országban működik). Remélem a következő firmware legnagyobb előrelépése a valódi és normális DVB-T kezelés lesz.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Black » 2010.09.20. 19:20

Nem voltam itthon egy hétig, így amikor a Dune-t bekapcsoltam, és jelezte, hogy van újabb firmware, arra gondoltam, esetleg a DVB-T vétel is megoldódhatott ezzel.
Mivel szeptember 16-i dátumú a szoftver, ami pár napos, nem tudtam, hogy miért nincs róla infó még az angol nyelvű honlapon sem.
Azóta már van infó, és a srácok tényleg dolgoztak sokat rajta, hogy csak az NTFS írást/olvasást is említsem, meg az egyéb lejátszási javításokat.
Viszont a DVB-T bug javítása számunkra változatlanul hiányzik.

Az Avatart eddig is lejátszotta a next trükkel, ez sem változott az új verzióban.
Így viszont nem tudom, hogy konkrétabban milyen egyéb javítások és fejlesztések vannak az Avatar Blu-ray lemez lejátszásához, mint az infótokban is szerepel. Vagy akkor miért kellett így külön kiemelnie a cégnek.
Vagy ez a Prime optikai lemez lejátszására vonatkozna?

Visszatérve a DVB-T témához, kicsit még fapadosnak tűnik az a része, hogy nem lehet a csatornákat újrakerestetni. Vagy csak én nem jöttem rá. Igaz nem is nagyon kerestem rá erre, ha úgysem jó még. Normál működésnél azért nem ártana.
Még az infód előtt próbáltam előbb törölni, de ezzel csak eltűntek a csatornák, mappák, nem maradt semmi, de nem is kereste újra.
A vinyót kellett a PC-be rakni, hogy a rendszerpartícióról töröljem a DVBT_channels mappát.
Nem próbáltam, hogy a mappában maradó dune_folder.txt fájl miatt, vagy a mappa megléte miatt, egyből töröltem az egészet, mert csak így tudtam újra behangolni.
Ha csak a fájl az oka, akkor a rendszerfájlok megjelenítése esetén éppen törölhettem volna a Dune-n is. Ekkor is macerás volna egy kissé.
Black

HozzászólásSzerző: Kyle » 2010.09.20. 15:43

Nálunk nem esett szét a film, de előfordulhat ilyen, ezért érdemes frissítés után teljesen kikapcsolni pár másodpercre. A TV-tunerről nincs is semmi a leírásában, így hiába próbálkozol, nem javult semmit. A lényeg az új Sigma SDK, javított Blu-ray, Blu-ray Live kompatibilitás, gyorsabb lemezkezelés. Az AVATAR tudtommal eddig is ment, nem tudom, minek kellene javulnia. Részletesen lásd a hírünkben.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Black » 2010.09.20. 15:28

Az este bekapcsoltam a gépet távollétem után, és jelezte ezt a frissítést. A netről frissítettem kapásból.
Nem láttam még infókat sehol, hogy mivel tud többet ez a szoftver, de most azért már kerestem, találtam.

A DVB-T-re voltam kíváncsi, az változatlanul nem ment. :evil:
Még az lehet, hogy esetleg törölni kellene a korábban megtalált csatornákat és újrakerestetni, vagy magán a rendszerlemezen a megfelelő mappát.
Sokat nem próbáltam, annyit vettem észre, hogy a frissítés utáni újraindításra szétesett, hibás volt a filmlejátszás több filmnél is.
A főkapcsolóval kikapcsolva, majd vissza ez a jelenség elmúlt.
A korábbi frissítéseknél nem emlékszem hasonlóra. Vagy csak rég volt? ;)
Black

100916_2027 béta

HozzászólásSzerző: gromit » 2010.09.20. 11:04

Tegnap jött egy új FW. Sok Audio/Video/HDMI javítással, új beállítással.
gromit

Előző

Vissza: Tapasztalatok a legújabb firmware-rel