Kyle írta:– A Pro 4K (az előd) nem 120 ezer fele, hanem több, mint 88 000 Ft volt, amikor megszűnt! Azóta a forint egyébként 10+ százalékot romlott.
– A jelenlegi kínálatban a RealBox 4K helyezkedik el ott, ahol a Pro 4K volt, csak már ez is tud HDR10+-t, amit a Pro 4K nem tudott. És nem 88 ezer, hanem sokkal olcsóbb, 58 ezer!
Csak azt felejted el hozzátenni, hogy miért lett 88 ezer, amikor én 62-ért vettem az enyémet! Gondolom ennyit romlott a forint másfél-két év alatt. Apropó 88 ezer. 80 alatt is kapható volt utolsó áron, ez oldalfüggő volt. Arról nem is beszélve, hogy a nagy, fullos vilógítós távirányító helyett (amit én még megkaptam a lejátszóval) már csak egy olcsóhatású, tucat távot adtak az első kiadáshoz, nem keveset spórólva ezen is. Ha meg igaz lenne amit írsz a lejátszók pozícionálásáról, mi a fészkes fenének hívnák ugyan úgy az újat, mint a régit csak hozzátéve, hogy : II? És akkor még a pozícionáláshoz :
RealBox 4K :
1. nincs SATA csatlakozás, csak USB-n lehet tárolót csatlakoztatni rá rádásul :
2. nincs USB3-as csatlakozó
3. nincs világítós távirányító
4. nincs HDMI bemenet
A HDR10-tól eltekintve csak visszalépés ahhoz, amit annak idején a 4K Pro tudott és ért. Úgyhogy hagyjuk ezt a pozícionálást szerintem.
Más :
Idézek a lejatszo.hu-ról, a
Pro 4K II leírásából :
Ha csak médialejátszónak szeretnénk használni Dune HD készülékünket, a RealBox 4K ezen a téren egyenértékű a Pro 4K II-vel, de lényegesen kedvezőbb áron kapható.
És egyet a
RealBox 4K-éból is :
Ha komolyabb programokhoz (pl. játékok) még erősebb hardverre, még jobb grafikai teljesítményre és újabb Android rendszerre lenne szükségünk, akkor a Pro 4K II lehet a jó választás. Ez akkor azt jeleni, hogy a gyengébb hardveren és csatlakoztathatóságon kívül mindenben megegyezik a Pro II-vel? Tehát ugyan azt a támogatást kapja mindenben? Lásd Netflix, ha már ez volt az eredeti kérdés : ATMOS ÉS HDR rendesen megy a Netflix-en, akárcsak a YT-on a HDR? Mert ha valóban így van, akkor mindentől eltekintve amit írtam valóban nem lehet rossz vétel ennyiért. De ha nem, akkor mident amit tud, kihozok egy 14000Ft-os box-ból CE-vel. Sőt, még sokkal többet is.
Köszi a választ!