bene írta:...A Dune saját beállítások menüjében hol tudok deep color-t állítani??
A Beállítások/Kép menüben kellene lenne, annak is a haladó beállításainál. De ha tud HDR10-et, akkor nem kell deep color-t állítgatni, az nem arról szól.
bene írta:...A Dune saját beállítások menüjében hol tudok deep color-t állítani??
bene írta:Igen,a vetítő tudja.
Kyle írta:bene írta:ha a rendszerbeállítások/developer options/video color mode menűpontban az AUTO Deep color beállítást választom,a menűből kilépve,majd újra vissza már más színtér van engedélyezve/bejelölve...
A Dune saját beállítások menüjében állítsd! De sRGB-t nem gondolom, hogy lenne értelme választani egy projektorhoz. A vetítő tudja a 4K HDR10-et?
bene írta:ha a rendszerbeállítások/developer options/video color mode menűpontban az AUTO Deep color beállítást választom,a menűből kilépve,majd újra vissza már más színtér van engedélyezve/bejelölve...
maxhim írta:...Mikor lesz ebből valami válasz féle? Lesz egyáltalán? Ezekre szokott felétek reagálni a gyártó?
bisti írta:...Egy Asustor NAS-ról szedi az anyagot...
Kyle írta:Továbbítom a debug log fájlt..
bisti írta:...Én azt figyeltem meg hogy a jukebox beállítása után jött elő a hiba. De ma kétszer is szkenneltettem vele filmeket és MOST nincs gond...
maxhim írta:...Most már csak akkor leszek kicsit kiakadva, ha azt írod majd, hogy nálad a Netflix tökéletes 5.1-ben szól tökéletes, akadásmentes képpel párosulva...
Vissza: Pro 4K (Plus) specifikus kérdések
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég