Kyle írta:Gondolom javítva lesz, de ez a Sigma dolga, nem a Dune-én, így rajtuk múlik. Másik processzoruknál is volt hasonló hiba, amit csak a restart oldott meg.
Oké, köszönöm! Akkor várok és reménykedek.

Kyle írta:Gondolom javítva lesz, de ez a Sigma dolga, nem a Dune-én, így rajtuk múlik. Másik processzoruknál is volt hasonló hiba, amit csak a restart oldott meg.
Kyle írta:rommel83 írta:Több MP3 és FLAC után is ugyanúgy bezúg, Sőt,általában FLAC-ot hallgatok és ha utána elinditok egy MKV-t akkor jön a zaj.
Azóta eddig nem volt ilyen gondod?
rommel83 írta:Több MP3 és FLAC után is ugyanúgy bezúg, Sőt,általában FLAC-ot hallgatok és ha utána elinditok egy MKV-t akkor jön a zaj.
Kyle írta:rommel83 írta:...Nektek is ezt csinálja? Vagy hardveres hiba van ennél a cuccnál is?
Nem vettem még ilyet észre, de kipróbálom. Ha ez van, az szoftveres hiba, nem hardveres, más lejátszóknál már láttam hasonlót. Az nem lehet, hogy csak bizonyos MP3 után csinálja ezt? Tehát ha bootolás után FLAC-ot indítasz, de MP3-at nem, akkor is ez történik?
rommel83 írta:...Nektek is ezt csinálja? Vagy hardveres hiba van ennél a cuccnál is?
Vissza: HD TV-303D specifikus kérdések
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég