Ram bővítés?

Re: Ram bővítés?

HozzászólásSzerző: Kyle » 2016.11.20. 16:14

Litauszky Balázs írta:...Ahhoz képest lassabb, mintha például egy mkv-t, vagy avi-t próbálnék tekerni...

Természetesen!
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Litauszky Balázs » 2016.11.19. 17:03

Kyle írta:
Litauszky Balázs írta:Azt vettem észre, hogy bd50 3d iso-k lejátszásánál már döcög a hardver, bár maga a lejátszás hibátlan, a tekerés, vagy a hangerő állítás elég lassan reagál. Egy DUNE felhasználó ismerősöm azt mondta, bővíthető a cuccban a RAM, ami megoldás lehet. Ez valóban így van? Látom, hogy 512 van benne, meddig bővíthető? Milyen ram kell bele?

Nem tapasztaltam soha, hogy „döcögne” a hardver. Mihez képest érzed lassúnak pl. a tekerést? Mert egy asztali BD-lejátszó optikai lemezekkel bizonyosan mág lassabb. Azt félreérthetted, hogy a RAM bővíthető lenne. Semmilyen médialejátszóban nem az. Rendszermemóriát lehet létrehozni (ITT leírtuk), de ettől semmi nem lesz gyorsabb. Egyébként RAM-tól a hangerő állítása bizonyosan nem gyorsulna, illetve a hangerőt az erősítőn vagy a TV-n állítanám a minőség érdekében, nem a lejátszón.

Ahhoz képest lassabb, mintha például egy mkv-t, vagy avi-t próbálnék tekerni. Lassabban ugrik fel a kijelzőre a tekerést mutató skála, lassabban reagál a gombok lenyomására.
Litauszky Balázs

HozzászólásSzerző: Kyle » 2016.11.19. 01:32

Litauszky Balázs írta:Azt vettem észre, hogy bd50 3d iso-k lejátszásánál már döcög a hardver, bár maga a lejátszás hibátlan, a tekerés, vagy a hangerő állítás elég lassan reagál. Egy DUNE felhasználó ismerősöm azt mondta, bővíthető a cuccban a RAM, ami megoldás lehet. Ez valóban így van? Látom, hogy 512 van benne, meddig bővíthető? Milyen ram kell bele?

Nem tapasztaltam soha, hogy „döcögne” a hardver. Mihez képest érzed lassúnak pl. a tekerést? Mert egy asztali BD-lejátszó optikai lemezekkel bizonyosan mág lassabb. Azt félreérthetted, hogy a RAM bővíthető lenne. Semmilyen médialejátszóban nem az. Rendszermemóriát lehet létrehozni (ITT leírtuk), de ettől semmi nem lesz gyorsabb. Egyébként RAM-tól a hangerő állítása bizonyosan nem gyorsulna, illetve a hangerőt az erősítőn vagy a TV-n állítanám a minőség érdekében, nem a lejátszón.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

Ram bővítés?

HozzászólásSzerző: Litauszky Balázs » 2016.11.18. 18:02

Üdv!

Azt vettem észre, hogy bd50 3d iso-k lejátszásánál már döcög a hardver, bár maga a lejátszás hibátlan, a tekerés, vagy a hangerő állítás elég lassan reagál. Egy DUNE felhasználó ismerősöm azt mondta, bővíthető a cuccban a RAM, ami megoldás lehet. Ez valóban így van? Látom, hogy 512 van benne, meddig bővíthető? Milyen ram kell bele?
Litauszky Balázs

Vissza: HD Base 3D specifikus kérdések