allein írta:...Bármennyire is gigabites a switch, sajnos nem tudja belső hálózaton a gigabitet...
Megmondanád a típusát?
allein írta:...Bármennyire is gigabites a switch, sajnos nem tudja belső hálózaton a gigabitet...
zygy írta:...Pl. nekem is van egy gigabites, olcsó tplinkes switchem, ami NEM gigabites!!!...
zygy írta:"Bármennyire is gigabites a switch, sajnos nem tudja belső hálózaton a gigabitet"
Nem leptél meg!!!!
Hogy őszinte legyek, erre lettem ideges, hogy bár írtam, mégsem ezzel kezdted, hanem mentél a saját fejed után tovább bonyolítva a képletet (ami, amúgy nem volt teljesen logikátlan, csak ez a lépés egész egyszerűen nem spórolható meg! Pl. nekem is van egy gigabites, olcsó tplinkes switchem, ami NEM gigabites!!!).
Na mindegy, azóta már lenyugodtam. Rendelj egy CISCO-t! Azokkal eddig még nem volt gondom, sajna ettől még az is lehet sz@r.
A lényeg, hogy megoldódott. A visszajelzésed valószínűleg másoknak is hasznos lesz!!!
Megjegyzem, a router-switch összekötéséhez elvileg fordítós UTP drót kell, de minden irodalom azt állítja, hogy manapság a kütyük, ezt automatikusan elintézik magukban, vagyis nem kell ezzel foglalkozni. Na, azt már én sem kísérleteztem ki soha, hogy ebből mi az igazság!? Egy biztos, a CISCO switchnél ezzel valóban soha nem kellett törődnöm.
allein írta:Nem lehet, hogy mégsem tudja a gigabitet? Állítólag a HD sorozatban lévő gigabit menüpont - tesztverzíós. Olyasmit ír ki az engedélyezés előtt, hogy tesztverzió, és átlagfelhasználóknak nem ajánlott. Én ezt még nem láttam, csak több topikban is fórumozom a problémmal kapcsolatosan. Ehhez mit szóltok, valóban így van?
Kyle írta:allein írta:...Mégis az lesz, hogy a DUNE a ludas?
Ha a Solo Lite-ot csatlakoztatod a gigabites switches gigabites kábellel, akkor a switchen lévő LED (az adott ethernet-porthoz tartozó) színe alapján 100 Mbites vagy gigabites sebességet érzékel a Dune felől?
allein írta:...Mégis az lesz, hogy a DUNE a ludas?
igen, a kérdést valóban lehet még tovább bonyolítani egyéb ismeretlenekkel is! (én kiszálltam)allein írta:kábelt átdugtam laptopba..
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég