FőoldalTermékekDíjak, elismerésekTesztek
 
VideókTerméktámogatásFórumForgalmazók

Távvezérlés.hu

 
Dune HD » Termékek

Termékek

Dune HD Duo 4K

  4K HDMI 1.4B VXP

  Prémium kategóriás, szabványos hifi-szélességű (437 mm) hálózati médialejátszó, amely két belső fiókja segítségével akát 2 darab 10 TB-os HDD-t is képes fogadni. Mindent tud, amitől a Solo 4K sikeres lett (Blu-ray lejátszás menüvel együtt, jukebox, belső Z-wave vezérlőkártya, DVB-T2/C TV-tuner, 802.11ac belső wifi), de OLED kijelzőjének és a 32-bites, referencia osztályú ESS SABRE DAC-jának köszönhetően a Duo 4K high-end zenelejátszóként is különleges készülék.
  részletesen...

Dune HD Solo Lite

  4K HDMI 1.4B VXP Jukebox

  A Solo 4K kisebb testvére, kevesebb extra szolgáltatással. Z-Wave vezérlőkártyát nem tartalmaz, ahogy 2,5"-es HDD-fiókot sem, belső wifi-je pedig 802.11n sebességű, és belső antennás.
  részletesen...

Dune HD Solo 4K

  4K HDMI 1.4B VXP Jukebox 802.11ac Wi-fi Z-Wave központ

  A legelső 4K-s Dune HD lejátszó, és a legelső, amely már a Sigma Designs VXP® képjavító techonlógiáját is tartalmazza. 2D/3D Blu-ray ISO fájlok és mappák lejátszása teljes menüvel együtt, akár hálózaton keresztül is!
  részletesen...

Dune HD Connect WiFi

  A világ legapróbb fullHD-s médialejátszója beépített ethernet- és wifi-adapterrel, USB-porttal, microSD-olvasóval. Külső infra vevő tartozék. részletesen...

Dune HD Base 3D

  Elegáns, hifi szélességű 3D-s lejátszó az előlapon keresztül nyitható hot-swap merevlemezfiókkal és VFD-kijelzővel. 3D/2D-s Blu-ray filmek lejátszása fájlból, Lite módban, beépített wifi-kártya.
  részletesen...

Dune HD TV-303D

  Kompakt méretű 3D-s lejászó belső 2,5"-es merevelemfiókkal, az összes népszerű Dune HD szolgáltatással és maximális fájlkompatibilitással. A belső wifi-kártya itt is alapfelszerelés.
  részletesen...

Dune HD TV-102-T2

  Mini méretű lejátszó USB-ről és hálózatról (ethernet, wifi) történő lejátszáshoz, belső DVB-T/T2 tunerrel. 2D-s Blu-ray ISO fájlok lejátszása Lite módban. A külső infra vevő tartozék. részletesen...

Dune HD QWERTY vezetéknélküli billentyűzet  Vezetéknélküli minibillentyűzet trackpaddel és háttérvilágítással. Ideális megoldás Dune HD lejátszók vezérlésére, ugyanakkor a legtöbb PC-hez és Mac-hez is használható külső klaviatúraként. Nemzetközi és orosz verzióban érhető el.
  részletesen...

Dune HD Air USB wifi-adapter  Vezetéknélküli USB adapter, amellyel minden Dune lejátszó a hálózatra csatlakoztatható médiafájlok lejátszásához, online tartalmak eléréséhez, vagy pl. a lejátszó firmware-jének frissítéséhez.
  részletesen...

Rögzítő konzol a Dune HD Smart termékcsaládhoz (2 vagy 3 készülékhez)
  Copyright © Dune-HD.hu. Minden jog fenntartva! :: NEON Multimedia Kft. :: RSS
address catalog .