FőoldalTermékekDíjak, elismerésekTesztek
 
VideókTerméktámogatásFórumForgalmazók

Távvezérlés.hu

 
Dune HD » Termékek

Termékek

Dune HD Magic 4K

  Dune HD Magic 4K

  4K 60p HDR10+ HDR10 HDMI 2.0 ISO Hálózati lejátszó Bluetooth 802.11ac Wi-fi USB 3.0 microSD kártya olvasó Android

  A SmartBox 4K továbbfejlesztett változata, erősebb Amlogic processzorral. A legfontosabb változás a HDR10+ videók lejátszása, a gigabites ethernet-csatlakozó, a több RAM és flash memória, valamint az újabb Android rendszer. Kompakt mérete ellenére a Magic 4K is a Dune HD saját hibrid operációs rendszerét (linux alapok + Android 9.0) használja, így biztosítva a megszokott és kiforrott kezelőfelületet és stabil működést. 4K-s felbontású lejátszás akár 60 fps sebességgel és HDR10/HDR10+ színrendszerrel is támogatott, 4K-s YouTube videók eredeti képfrekvenciával, akár HDR színnel is élvezhetők.
  részletesen...

Dune HD Ultra Vision 4K

  Dune HD Ultra Vision 4K

  ESS referencia DAC 4K 60p Dolby Vision HDR10+ HDR10 HDMI 2.0 HDMI bemenet HDMI audio Blu-ray menükezelés Blu-ray 3D ISO HDD HDD-rack Hálózati lejátszó Bluetooth 802.11ac Wi-fi USB 2.0 USB 3.1 USB C 32 GB Flash 4 GB RAM XLR Fejhallgató kimenet OLED kijelző Android

  Szabványos, 43 cm széles high-end 4K/HDR10/HDR10+/Dolby Vision Hi-End médialejátszó Android operációs rendszerrel, két HDD/SSD-fiókkal. Minőségi és márkás komponensei mind a legmagasabb kép- és hangminőséget szolgálják, 32-bites ESS Sabre DAC-ja pedig sztereó zenehallgatásnál emeli a hangminőséget a világ élvonalába, és akár DSD512-es zenefájlokat is natív módon dolgoz fel és alakít kompromisszummentes analóg jellé – pl. XLR-kimeneteire csatlakozó high-end végfok számára. Különlegessége a beépített fejhallgató-erősítő, így hangfalak és külső végfok nélkül is élvezhetjük a zenelejátszást. Nagy méretű OLED-kijelzőjén akár az éppen tallózott fájlrendszer is megjeleníthető (későbbi firmware-frissítéssel várható funkció).
  részletesen...

Dune HD Real Vision 4K

  Dune HD Real Vision 4K

  4K 60p HDR10+ HDR10 Dolby Vision HDMI 2.0 Blu-ray menükezelés Blu-ray 3D ISO Hálózati lejátszó Bluetooth 802.11ac Wi-fi USB 3.1 microSD kártya olvasó Android

  2021. májusi megjelenésekor a legkedvezőbb árú Dolby Vision lejátszására is képes modell a Dune HD kínálatában. Médiaprocesszora ugyanaz a Realtek RTD1916DR, melyet nagyobb testvéreiben (Pro Vision 4K Solo, Max Vision 4K) is használ a gyártó, így a lejátszási funkciók terén azonos képességekre és teljesítményre számíthatunk. Hálózatra gigabites etherneten vagy akár 802.11ac-s Wi-Fi-n is képes csatlakozni, így hálózati forrásból is bármi lejátszható kompromisszumok nélkül. A nagyobb modellektől a kevesebb RAM és flash memória különbözteti meg, így komolyabb androidos alkalmazások (pl. játékok) futtatására lehet, hogy kevésnek bizonyulhat esetenként, de médialejátszáskor azonos teljesítményre képes.
  részletesen...

Dune HD Max Vision 4K

  Dune HD Max Vision 4K

  AKM prémium DAC ESS referencia DAC 4K 60p Dolby Vision HDR10+ HDR10 HDMI 2.0 HDMI bemenet HDMI audio Blu-ray menükezelés Blu-ray 3D ISO HDD HDD-rack Hálózati lejátszó Bluetooth 802.11ac Wi-fi USB 2.0 USB 3.1 USB C 32 GB Flash 4 GB RAM XLR OLED kijelző Android

  A Max Vision 4K a Dune HD második, a szabványos hifi-szélességű modellek közül pedig az első Dolby Vision lejátszásra képes készüléke. Elődjéhez, a Max 4K-hoz hasonlóan akár két merevlemez, SSD is használható benne, minőségi toroid vasmagos tápegységgel készült. Újdonság azonban a grafikus OLED-kijelző, és eddig csak a csúcsmodell Ultra 4K-ban használt minőségi sztereó DAC, amely itt egy prémium kategóriás, 32-bites AKM/ESS ES9038Q2M chipet jelent. Azoknak javasoljuk, akiknek a kompromisszummentes házimozi mellett high-end zenelejátszásra is szükségük van.
  részletesen...

Dune HD SmartBox 4K Plus

  Dune HD SmartBox 4K Plus

  4K 60p HDR10 HDMI 2.0 ISO Bluetooth 802.11ac Wi-fi USB 2.0 microSD kártya olvasó Android

  A SmartBox 4K-ra épülő, minimálisan továbbfejlesztett, de továbbra is Amlogic processzoros modell. A legfontosabb változás az immár 802.11b/n/g/ac sebességeket ismerő, kétsávos Wi-Fi, amely akár 4K Blu-ray fájlok hibátlan hálózatos lejátszását is lehetővé teszi–, és a beépített Bluetooth. Kompakt mérete ellenére a SmartBox 4K Plus is a Dune HD saját hibrid operációs rendszerét (linux alapok + Android 7.1) használja, így biztosítva a megszokott és kiforrott kezelőfelületet és stabil működést. 4K-s felbontású lejátszás akár 60 fps sebességgel és HDR színrendszerrel is támogatott, 4K-s (de nem HDR-es) YouTube videok eredeti képfrekvenciával élvezhetők a Widevine Level 1 biztonsági szintnek köszönhetőn.
  részletesen...

Dune HD Pro Vision 4K Solo

  Dune HD Pro Vision 4K Solo

  4K 60p HDR10+ HDR10 Dolby Vision HDMI 2.0 HDMI bemenet HDMI audio Blu-ray menükezelés Blu-ray 3D ISO HDD-rack Hálózati lejátszó Bluetooth 802.11ac Wi-fi USB 2.0 USB 3.1 USB C 32 GB Flash 4 GB RAM Android

  A Dune HD márka első 4K/HDR10/HDR10+/Dolby Vision médialejátszója. Rövid életű elődjétől a Pro 4K Plus II-től csak az immár Dolby Vision kompatibilis processzor (és a hozzá tartozó hivatalos Dolby Vision licenc) tekintetében tér el. A készülékház változatlanul 71 mm magas, és egy jobb oldalt nyitható, 3,5"-es HDD-t (vagy adapterrel akár 2,5”-es HDD-t/SSD-t) fogadó fiókot tartalmaz. A hátlapi csatlakozók között sincs változás, maradt sokak örömére a dupla HDMI-kimenet – külön csak hang a régebbi házimozi-erősítők számára, amelyek a 4K-s videojelet még nem tudták fogadni.
  részletesen...

Dune HD Premium IR Remote

  Dune HD Premium IR Remote

  Prémium infra távvezérlő valamennyi eddig gyártott Dune HD lejátszóhoz. 57 gombot tartalmaz, funkciók szerint csoportosítva. A LIGHT gombot megnyomva 11 másodpercig bekapcsol az összes gomb háttérvilágítása. 6 gomb tanítható, így a TV vagy erősítő főbb funkcióit vezérelhetjük a Dune HD távirányítójával is.
  részletesen...

Dune HD BT AirMouse Remote

  Dune HD Pro 4K II

  Vezeték nélküli távirányító és légegér az Androidos, beépített Bluetooth-vevővel rendelkező készülékekhez. A médialejátszáshoz szükséges főbb vezérlőgombok megtalálhatóak rajta, az egeret – ha az éppen használt Android alkalmazás támogatja az egér használatát – pedig alapvetően a távvezérlő térben való mozgatásával, azaz a csuklónkkal vezérelhetjük a beépített giroszkóp segítségével. Lehetőség van átkapcsolni az egér/kurzor nyíl gombokkal való irányítására is.
  részletesen...

Megszűnt modellek

Dune HD Pro 4K II (megszűnt)

  Dune HD Pro 4K II

  4K 60p HDR10+ HDMI 2.0 HDMI bemenet Blu-ray menükezelés ISO Hálózati lejátszó Bluetooth 802.11ac Wi-fi USB 2.0 SATA USB 3.0 microSD kártya olvasó Android

  A világ első 4K/60fps HDR10+ lejátszója, amely a Realtek RTD1619 médiaprocesszort használja. 2018-ban jelentkezett először a Dune HD Android operációs rendszert használó médialejátszóval a Pro 4K-val. Az nagy előd hírnevét meglovagolva nem változtatott a gyártó a Pro 4K elnevezésen, csak egy római 2-es jelzi, hogy immár a második generációról van szó. A „generációváltást” az immár 6-magos médiaprocesszor – amely a világon először ebben a lejátszóban mutatkozik be – és a HDR10+ támogatása jelenti. A RealBox 4K-hoz képest a Pro 4K II az erősebb processzorral, dupla RAM-mal és flash memóriával, az USB3-as portokkal, a HDMI-bemenettel, a külső SATA-csatlakozóval és az Android 9 operációs rendszerrel kínál többet.
  részletesen...

Dune HD Ultra 4K (megszűnt)

  Dune HD Ultra 4K

  4K 60p HDR10 HDMI 2.0 HDMI bemenet HDD-rack Blu-ray menükezelés ISO Hálózati lejátszó Bluetooth 802.11ac Wi-fi SATA USB 2.0 USB 3.0 USB C ESS referencia DAC Android 7.1

  Szabványos, 43 cm széles high-end 4K/HDR médialejátszó Android operációs rendszerrel, belső merevlemezhellyel. Minőségi és márkás komponensei mind a legmagasabb kép- és hangminőséget szolgálják, 32-bites ESS Sabre DAC-ja pedig sztereó zenehallgatásnál emeli a hangminőséget a világ élvonalába, és akár DSD512-es zenefájlokat is natív módon dolgoz fel és alakít kompromisszummentes analóg jellé – pl. XLR-kimeneteire csatlakozó high-end végfok számára. Különlegessége a beépített fejhallgató-erősítő, így hangfalak és külső végfok nélkül is élvezhetjük a zenelejátszást.
  részletesen...

Dune HD SmartBox 4K (megszűnt)

  Dune HD SmartBox 4K

  4K 60p HDR10 HDMI 2.0 ISO Hálózati lejátszó USB 2.0 microSD kártya olvasó Android

  A Dune HD első lejátszója Amlogic (S905L) processzorral. Ez a választás teszi lehetővé a kimagaslóan kedvező árat, illetve garantálja, hogy a népszerű KODI médialejátszó alkalmazás is teljes körűen működjön a készüléken. Kompakt mérete ellenére a SmartBox 4K is a Dune HD saját hibrid operációs rendszerét (linux alapok, Android kezelőfelület) használja, így biztosítva a megszokott és kiforrott kezelőfelületet és stabil működést. 4K-s felbontású lejátszás akár 60 fps sebességgel és HDR színrendszerrel is támogatott, és pl. a YouTube 4K-s videói is eredeti felbontásban élvezhetők a Widevine Level 1 biztonsági szintnek köszönhetőn.
  részletesen...

Dune HD Pro 4K Plus II (megszűnt)

  Dune HD Pro 4K Plus II

  4K 60p HDR10+ HDMI 2.0 HDD fiók Blu-ray menükezelés ISO Hálózati lejátszó Bluetooth 802.11ac Wi-fi SATA USB 3.1 USB C Jukebox Android

  A világ első 4K/HDR10+ médialejátszójának, a 2020 nyarán megjelent Pro 4K II-nek belső lemezfiókkal bővített változata. A 3,5"-es HDD-t fogadó, a készülék jobb oldalán nyitható fiók miatt a Pro 4K Plus II már 71 mm magas, de így sem sokkal nagyobb, mint egy külső merevlemez. Hátulján újdonság a külső Bluetooth-antenna, amely Dune HD lejátszón először itt található meg – a jobb Buletooth és WiFi hatótáv érdekében), csakúgy, mint az immár 5.0-ás Bluetooth chip. Különbség még a Pro 4K II-höz képest a dupla HDMI-kimenet, ami eddig csak a nagyobb modelleken volt elérhető. Segítségével régebbi, HD hangot már kezelő, de nem 4K-kompatibilis házimozi-erősítők mellé is ideális választás lehet a Pro 4K Plus II.
  részletesen...

Dune HD RealBox 4K (megszűnt)

  Dune HD RealBox 4K

  4K 60p HDR10+ HDMI 2.0 Blu-ray menükezelés ISO Hálózati lejátszó Bluetooth 802.11ac Wi-fi USB 2.0 Jukebox Android

  A világ első 4K/60fps HDR10+ lejátszója, amely a Realtek RTD1395 médiaprocesszort használja. Kompakt mérete ellenére képességei tekintetében nem kell kompromisszumot kötnünk. Professzionális videókimenet, amelyen már a dinamikus metaadatokat használó HDR10+ színei is élvezhetőek, Blu-ray fájlok lejátszása menüvel együtt, My Collection jukebox, mobilos távvezérlő alkalmazás, 802.11ac kétsávos WiFi és gigabites ethernet hálózati kapcsolatok, 4K HDR YouTube videók lejátszása, beépített Bluetooth, megszokott Dune HD kezelőfelület és hibrid operációs rendszer – csak hogy pár izgalmas funkciót említsünk.
  részletesen...

Dune HD Max 4K (megszűnt)

  Dune HD Max 4K

  4K 60p HDR10 HDMI 2.0 HDMI bemenet HDD HDD fiók Blu-ray menükezelés ISO Hálózati lejátszó Bluetooth 802.11ac Wi-fi SATA USB 2.0 USB 3.0 USB C Jukebox Android

  Szabványos, 43 cm széles professzionális 4K/HDR médialejátszó Android operációs rendszerrel, két belső merevlemezhellyel. USB2.0/3.0/3.1-es csatlakozóihoz helyi tárhelyek köthetőek, gigabites ethernet és 802.11b/g/n/ac hálózati kapcsolatával pedig internetről (pl. YouTube 4K, Netflix 4K), számítógépről vagy NAS-ról is képes elérni a médiafájlokat. Második HDMI-kimenete lehetővé teszi, hogy még nem 4K-s, de HD-s hangsávokat már dekódoló régebbi házimozi-erősítővel is tökéletesen használható.
  részletesen...

Dune HD Duo 4K (megszűnt)

  4K HDMI 1.4B VXP HDD fiók Blu-ray menükezelés Internetrádió Web-böngésző ISO Hálózati lejátszó SATA USB 2.0 Jukebox 802.11ac Wi-fi Z-Wave központ ESS Sabre DAC DVB-T/DVB-C

  Prémium kategóriás, szabványos hifi-szélességű (437 mm) hálózati médialejátszó, amely két belső fiókja segítségével akát 2 darab 10 TB-os HDD-t is képes fogadni. Mindent tud, amitől a Solo 4K sikeres lett (Blu-ray lejátszás menüvel együtt, jukebox, belső Z-wave vezérlőkártya, DVB-T2/C TV-tuner, 802.11ac belső wifi), de OLED kijelzőjének és a 32-bites, referencia osztályú ESS SABRE DAC-jának köszönhetően a Duo 4K high-end zenelejátszóként is különleges készülék.
  részletesen...

Dune HD Pro 4K Plus (megszűnt)

  Dune HD Pro 4K Plus

  4K 60p HDR10 HDMI 2.0 HDMI bemenet Blu-ray menükezelés ISO Internetrádió Web-böngésző Hálózati lejátszó Bluetooth 802.11ac Wi-fi HDD fiók USB 2.0 USB 3.0 Jukebox Android

  A Pro 4K modell belső lemezfiókkal bővített változata. A belső HDD-rack ellenére a Pro 4K Plus is passzív hűtésű, hála a fém készülékháznak. A nagyobb magasság miatt a hátlapon újabb csatlakozókat is találunk, így pl. RCA videó- és hangkimenetet, koax digitális hangkimenetet, és egy USB Type-C aljzatot a legújabb USB-s háttértárak számára. A Pro 4K-val ellentétben USB3.0 csatlakozókból itt már 2 darab is használható, a változatlanul 2 darab USB2.0 mellett. Az SD-kártyaolvasó normál méretű, a Pro 4K Plus bal oldalán kapott helyett. A háttérvilágításos prémium infra távvezérlő mellé egy AirMouse Bluetooth-os vezérlőt is kapunk, amely főleg az androidos alkalmazásokhoz jöhet jól pl. egér funkciója miatt.
  részletesen...

Dune HD Pro 4K (megszűnt)

  Dune HD Pro 4K

  4K 60p HDR10 HDMI 2.0 HDMI bemenet Blu-ray menükezelés ISO Internetrádió Web-böngésző Hálózati lejátszó Bluetooth 802.11ac Wi-fi SATA USB 2.0 USB 3.0 Jukebox Android

  A Dune HD Pro 4K egy újgenerációs, prémiumkategóriás 4K-s médialejátszó és Android TV-box high-end képminőséggel, Blu-ray 3D támogatással és HDMI-bemenettel. Ahogy az utána érkező újgenerációs Dune HD médialejátszók, ez a modell is támogatja a legfrissebb videós szabványokat (4K/60 fps, HDR10, BT.2020, HDMI2.0), miközben a megszokott Dune HD kezelőfelület és az Android operációs rendszer egyedi integrációját kínálja a felhasználóknak.
  részletesen...

Dune HD Solo 4K BASE (megszűnt)

  4K HDMI 1.4B VXP HDD Blu-ray menükezelés Internetrádió Web-böngésző ISO Hálózati lejátszó SATA USB 2.0 Jukebox 802.11ac Wi-fi DVB-T/DVB-C

  A Solo 4K Z-Wave kártyát nem tartalmazó változata azok számára, akik bizonyosan nem ezzel a készülékkel szeretnék vezérelni okosotthonukat. Kicsit kedvezőbb árán kívül így másban nem is különbözik a Solo 4K-hoz képest.
  részletesen...

Dune HD Solo 4K (megszűnt)

  4K HDMI 1.4B VXP HDD Blu-ray menükezelés Internetrádió Web-böngésző ISO Hálózati lejátszó SATA USB 2.0 Jukebox 802.11ac Wi-fi Z-Wave központ DVB-T/DVB-C

  A legelső 4K-s Dune HD lejátszó, és a legelső, amely már a Sigma Designs VXP® képjavító techonlógiáját is tartalmazza. 2D/3D Blu-ray ISO fájlok és mappák lejátszása teljes menüvel együtt, akár hálózaton keresztül is!
  részletesen...

Dune HD QWERTY vezetéknélküli billentyűzet (megszűnt)  Vezetéknélküli minibillentyűzet trackpaddel és háttérvilágítással. Ideális megoldás Dune HD lejátszók vezérlésére, ugyanakkor a legtöbb PC-hez és Mac-hez is használható külső klaviatúraként. Nemzetközi és orosz verzióban érhető el.
  részletesen...

<
  Copyright © Dune-HD.hu. Minden jog fenntartva! :: NEON Multimedia Kft. :: Adatkezelési tájékoztató :: RSS
address catalog .