Dune HD Mediacenter verzió a lejátszón

A Premier 4K Pro-val kapcsolatos problémák számára fenntartva. Az Android TV operációs rendszer és a Dune HD Media Center app miatt ez a készülék jelentősen eltér a „valódi” Dune HD lejátszóktól, így azoktól eltérő problémák is adódhatnak. A Media Center alkalmazáson belül tapasztaltaltak kapcsán felmerülő kérdéseket lehetőleg az app aktuáis verziójának topikjában tegyétek fel ITT!

Re: 13-240123_0207 - béta

HozzászólásSzerző: Kyle » 2024.03.19. 09:48

MrJanika írta:...Na ez az ami nekünk Chopinke-vel nem sikerül. Szintén csak a 3 ikonos kezelőfelület fogad.

Megnézem megint máris, mert az nem lehet, hogy ugyanazt csináltuk, de Nálatok más a végeredmény, illetve mások nem panaszkodtak még hasonló gondra.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: MrJanika » 2024.03.14. 11:28

Kyle írta: De a Dune tud a problémáról (hogy nem használható a beüzemeléskor felkerülő verzió), így bizonyosan lesz valami megoldás. Addig viszont úgy mennie kell egy gyári állapot után, ahogy írtam.

Kis pontosítás ehhez az én tapasztalatom alapján: A beüzemeléskor kikerülhetetlenül felkerülő verzió az 1.0.1-15-230503_1402, ez gond nélkül fut. Ha ezen verzióval keresek frissítést akkor csak a 1.0.1-13 kezdetű verziókat mutat amik telepíthetők is akár, csak így egy új app-ként jelenik meg a listában az a telepítés. Ezt külön indítva értelem szerűen autentikációs probléma miatt a 3 ikonos kezdőfelület indul.
A leírásod alapján és ahogy említetted általad elejétől végéig kipróbáltan külön letöltve, (persze előszőr a gyári verziót letörölve), majd az 1.0.1-13-240123_0207-at telepítve full verzióban elindul. Na ez az ami nekünk Chopinke-vel nem sikerül. Szintén csak a 3 ikonos kezelőfelület fogad.
MrJanika

HozzászólásSzerző: MrJanika » 2024.03.14. 10:51

Kyle írta:
Chopinke írta:...A Dunen elég furcsa a MediaCenter is, csak egy File Manager - Favorites - Setup van, Setupon belül meg nincs semmi sem azokból, amit a leírásban mondanak...

Akkor ez nincs authentikálva a Dune szervere által. Volt internetkapcsolat a lejátszón, amikor először indítottad? Töröld le az alkalmazást, és pontosan köved a lépéseket, amiket leírtam! Legyen internetelérése a Dune-nek, amikor indul először a Media Center!

Azt hittem Chopinke-nek megoldódott a telepítés, de látom ugyanaz a felület fogadja mint amit én is látok. Nem hiszem, hogy mindkettőnknél mi hibánkból adódó internet kapcsolati hiba lenne. Nálam alapeset az ethernet kapcsolat, de próbáltam lehúzva a kábelt wifin is és akkor is hasonló a helyzet. Routerben nincs semmi korlátozás beállítva a lejátszóra, szóval ha authentikációs probléma akkor azt valami más okozza.
MrJanika

HozzászólásSzerző: Kyle » 2024.03.13. 13:01

Chopinke írta:...Megint ott a kérdés: hogy tudom megnézni a syslogot vagy bármi mást, hogy lássam miért nem indul el az, ami korábban már elindult?

Nem tudom, Android TV-n hogy tudsz megnézni bármilyen logot is. Ahogy lírtam, nekem gond nélkül települ és működik a Media Center, nem tudom, Nálad mi lehet másabb. De a Dune tud a problémáról (hogy nem használható a beüzemeléskor felkerülő verzió), így bizonyosan lesz valami megoldás. Addig viszont úgy mennie kell egy gyári állapot után, ahogy írtam.
Kyle
Adminisztrátor

Re: Dune HD Mediacenter verzió a lejátszón

HozzászólásSzerző: Chopinke » 2024.03.12. 09:57

MrJanika írta:Sziasztok!

Friss Premier 4K Pro tulajdonosként, de tapasztaltnak mondható Dune lejátszó használóként megakadtam a mediacenterrel kapcsolatosan. ...

Neked sikerült már megoldani a problémát? Furcsán sok probléma van ezzel a ketyerével....
Chopinke

HozzászólásSzerző: Chopinke » 2024.03.11. 19:57

Kyle írta:
Chopinke írta:...A Dunen elég furcsa a MediaCenter is, csak egy File Manager - Favorites - Setup van, Setupon belül meg nincs semmi sem azokból, amit a leírásban mondanak...

Akkor ez nincs authentikálva a Dune szervere által. Volt internetkapcsolat a lejátszón, amikor először indítottad? Töröld le az alkalmazást, és pontosan köved a lépéseket, amiket leírtam! Legyen internetelérése a Dune-nek, amikor indul először a Media Center!

Igen, volt internetkapcsolat, mert futottak a torrentek és a Netflixre is bejelentkeztem. Akkor: Uninstall, megyek a File Managerbe, megint felraktam. Rányomok hogy induljon, felvillan és eltűnik. Újraindítom a kütyüt és próbálom megint, nem indul, csak felvillan és kilép. Internetkapcsolat van, mert mennek a torrentek. Most megint csináljak egy gyári resetet? Kicsit erős azért minden kis problémáért legyalulni az egészet, nem? Megint ott a kérdés: hogy tudom megnézni a syslogot vagy bármi mást, hogy lássam miért nem indul el az, ami korábban már elindult?
Chopinke

HozzászólásSzerző: Kyle » 2024.03.11. 15:09

Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Chopinke » 2024.03.11. 11:05

Kyle írta:
Chopinke írta:...Köszi a segítséget!

Örülök, hogy megoldódott!

Sem a telefonom, sem a laptopom nem látja sajnos. Próbáltam a 11080 portot, de úgy sem. A Dunen elég furcsa a MediaCenter is, csak egy File Manager - Favorites - Setup van, Setupon belül meg nincs semmi sem azokból, amit a leírásban mondanak (pld Audio meg Video settings). A Setupon belül van egy General/Interface language, van egy Support, Van egy System és egy Information ikon. Semmi más nincs ott és azokon belül. A File manager menü meg nem lát semmit sem a Built-in Memoryn kívül, még a csatlakoztatott belső USB drivet sem.
Chopinke

HozzászólásSzerző: Kyle » 2024.03.11. 10:10

Chopinke írta:...Köszi a segítséget!

Örülök, hogy megoldódott!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Chopinke » 2024.03.11. 10:07

Kyle írta:
Chopinke írta:...és a Play áruházból letöltöttem, ami benne van (1.0.1-15-230503-1402) és most már az sem indul el...

Sehol nem írtam olyat, hogy a Play áruházból bármit le kellene tölteni! Kövesd pontosan amit írtam fentebb!

Egyetlen egy különbözött: Van egy belső HDD, amire azt választottam, hogy "device storage" formázáskor és ide rakott fel mindent. Most factory eset után meghagytam sima küldő USBnek és elindul a béta MediaCenter. A benne levő HDD-t ugyan sem külsőnek sem device storagenek nem ismeri fel és formázni kell, de az már egy másik történet. Köszi a segítséget!
Chopinke

Következő

Vissza: Premier 4K Pro specifikus kérdések