Router és SSD is hangmentes. Fogyasztásban sem tud kevesebb lenni (mivel egy router amúgy is kell).
Szóval nekem egy NAS drágább és még rosszabb is lenne.
Tudom, nem vagyok egyszerű eset.

Limpi írta:Köszi, de nem jó nekem a NAS, mert nem hangmentes…
Kyle írta:Limpi írta:...Tele vannak ezzel a külföldi fórumok. Kár próbálni elhallgatni szerintem....
Hát, ha ez így lenne, akkor nem a Dune lenne az egyik legnépszerűbb lejátszó már, szerintünk meg az. De akkor mi és a sok ezer hazai felhasználó nagyon szerencsés, hogy komolyabb hibák nélkül tudja használni a márka lejátszóitA fórum egyébként semmi másra nincs, mint problémák megosztására, természetes, ha tele van azokkal (mi mással lenne „tele”?). A kérdés, hogy a problémáknak mi az oka. A Dune, egy másik készülék, a felhasználó, stb.
Neked NFS szerver kellene a Dune miatt, nem SMB. SMB a Windows-os géped miatt kellhet. De egy NAS mindkettőt tudja, lásd amit ITT válaszoltam (még mindig több topikban beszélsz kb. ugyanarról a témáról)
Limpi írta:...Tele vannak ezzel a külföldi fórumok. Kár próbálni elhallgatni szerintem....
Kyle írta:Limpi írta:Szóval bár médialejátszóként számos bug miatt...
Nem, nincs számos „bug” a Pro Vision 4K Soloban, ahogy a többiben sincs. Ha lenne, akkor kb. mindegyik más Realtek processzoros Dune modellben is ugyanaz a gond lenne.
Nem, egyik Dune sem alkalmas NAS-nak. A NAS sokkal több, mint egy SMB fájlszerver. Szóval szerintem nem jó ötlet. Egy DS220j is sokkal hasznosabb, mint egy bármilyen Dune, ha egy valódi NAS-ra van szükség, amely torrentezik, fájlszerver, mentenek ár a gépeid, mobilok, alkalmazásokat telepítenél rá, kamerákról rögzítenél. Értem, hogy azt hiszed, hogy csak fájlokat akarsz rá másolgatni manuálisan, de ez nem lesz elég előbb-utóbb, ezért is léteznek NAS-ok.
Limpi írta:Szóval bár médialejátszóként számos bug miatt...
Vissza: Pro Vision 4K Solo specifikus kérdések
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég