Limpi írta:...Szerinted várhatóan ezek az új Android alapú Dune-ok is hasonlóan sokáig húzzák, mint a régi izraeli fejlesztésűek?
Nem gondolom, hogy egy Android verzió 12 év után is támogatott lesz a Google részéről. Így nem tudom megjósolni, hogy mit lehet majd rajta megvalósítani és mit nem X év múlva. No, meg milyen újdonságok jönnek a filmek terén. Az én Prime 3.0-m is probléma mentes, ha nem tekintem problémának, hogy 4K-s filmmel nem kezd semmit. Meg Dolby Vision-nel sem. Meg bizonyos újabb MKV konténerekkel. Meg eltűnt a YouTube ugye. Stb., stb.
A NAS kapcsán javaslom EZT a cikket. Helyi hálózaton fájlok tárolására biztos elég egy androidos készülék. Viszont ennyi nem elég manapság egy felhasználónak, főleg egy családnak otthonra. Sokkal több olyan elvárás van (pl. családi fotók megosztása rokonokkal, biztonsági másolat, vírusvédelem, védelem az adatvesztés ellen, stb.), ami miatt nem lehet megúszni egy valódi NAS-t. Akkor viszont nem kell félmegoldásokra időt és pénzt pazarolni. Nem akar senki sok csupasz merevlemezen tárolni értékes, esetleg pótolhatatlan fájlokat, USB-n csatlakoztatni, mikor melyik kell, és imádkozni közben, hogy felpörögjön a lemez...