1440 hiba

Ebben a topikban a Netflix androidos alkalmazás használhatóságával kapcsolatos kérdések, problémák találhatóak

Re: 1440 hiba

HozzászólásSzerző: maxhim » 2021.12.05. 16:25

jhony írta:Akkor inkabb haszalom a tvn a gyari netflixet az legalabb alapbol dolbis...egesz szep kepe van sokat javitottak rajta a hang az nem olyan jo,de legalabb atmos is van

Nekem is van a TV-n, de meg kellett oldanom, hogy vásznon is tudjam nézni. Onnan meg csak a hangot lehet kitolni erősítőre, a kép marad a TV-n. Ráadásul így atmos-om is lett, szóval megérte a befektetés.
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
Amazon Fire TV Stick 4K MAX
maxhim

HozzászólásSzerző: jhony » 2021.12.04. 23:06

Akkor inkabb haszalom a tvn a gyari netflixet az legalabb alapbol dolbis...egesz szep kepe van sokat javitottak rajta a hang az nem olyan jo,de legalabb atmos is van
jhony

HozzászólásSzerző: maxhim » 2021.12.04. 15:27

jhony írta:Üdv!Kb 2-3 havonta szoktam előfizetni,de amióta megvettem az eszközt csak 1x működött rendesen,az első beüzemelésnél.Volt 4k hdr és mindíg indult ez kb 2 hónapig tartott.Azóta mindíg csak a probléma.Jelenleg1044-et dobál ki mindegy honnan és mikor és mit akarok indítani egyik app sem jó.Van-lesz erre megoldás mostanság?

Ezt már leírtam, leírtuk többször is : ha jó Netflix kell, akkor vegyél hozzá egy célhardvert! Olyat, amire a készüléket gyártó cég kifizeti a licence-t a Netflix-nek. Minden más, csak mókolás! Egy droidos boxra telepített Kodi-val is csak 1080p és sztereó a program max minősége. Ha valaki igazán jó képre és hangra vágyik (és pesze ehhez megvan a fullos előfizetése) az ne médialejátszókat vegyen. Most már tudom én is. A Dune-ömet is így hírdették előszőr, aztán később persze már nem. A Z9X is tudta eleinte, aztán hamar meg is szüntették rajta. Az S905X3-as dobozomon is csak max 720p-ben megy. De vettem egy Fire Stick 4K MAX-ot na az nem kérdez, ha minőségről van szó (persze itt a Netflix minősgéről beszélünk ami ugye azért nem a csúcsok csúcsa) : 4K HDR és DV, Dolby Atmos-al megfűszerezve. Szóval tudom, hogy sokan félrevezetve érzik magukat szerintem enyhén szólva is jogosan, de amíg a Dune vagy a Zidoo vagy bárki más nem csengeti ki a licenc díjat a Netflix-nek addig ezeken az soha nem lesz tartósan jó minőségű.
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
Amazon Fire TV Stick 4K MAX
maxhim

HozzászólásSzerző: jhony » 2021.12.04. 10:58

Üdv!Kb 2-3 havonta szoktam előfizetni,de amióta megvettem az eszközt csak 1x működött rendesen,az első beüzemelésnél.Volt 4k hdr és mindíg indult ez kb 2 hónapig tartott.Azóta mindíg csak a probléma.Jelenleg1044-et dobál ki mindegy honnan és mikor és mit akarok indítani egyik app sem jó.Van-lesz erre megoldás mostanság?
jhony

HozzászólásSzerző: Kyle » 2021.12.02. 16:29

bodnapet írta:Itt várható mostanában megoldás @Kyle? Az előző problémát emlékeim szerint hamarabb megoldották? Köszi

Ha lesz infóm, megírom, de még nincs.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: bodnapet » 2021.12.02. 07:18

Itt várható mostanában megoldás @Kyle? Az előző problémát emlékeim szerint hamarabb megoldották? Köszi
bodnapet

HozzászólásSzerző: Kyle » 2021.05.31. 16:41

asg2ki írta:...szoval hagyjuk ezt a szoveget.

Ne hagyjuk, mert ártalmas, ha valaki olvassa ezt, és készpénznek veszi, amit írsz! ITT ez a firmware. 2019 szeptemberi, abban a hónapban ez már a második volt a Duo (Base) 4K, Solo 4K (Base), Solo Lite, Base 3D, TV-303D, Connect, TV-102, Duo, Max, Smart és Base/Prime 3.0 modellekhez. A Prime 3.0 2010-ben szűnt meg. A frissítés ezután 9 évvel jelent meg! Többek között azért vesznek a korábbi Dune tulajok ismét Dune lejátszót, mert tudják, hogy itt nem az van, mint egy nagy márka okostévéjénél, hogy addig vannak frissítések, amíg kapható egy modell, utána vegyél újat.

asg2ki írta:Na akkor most dontsd el, hogy melyik az igaz allitas...

Te is tudod, hogy értettem. Ott a firmware-ben a Netflix ikon. Első kattintáskor telepíti a Dune szerveréről. Ha kitörlöd, egy kattintással visszaállítható. De az app nincs benne a firmware-ben, mindig az aktuális verzió tud így települni, bármikor rakod vissza az adott firmware-t.

asg2ki írta:De nem frissul...

De frissül, ha a szerveren van újabb, mint amit éppen indítanál. Addig nem frissül, amíg a Dune nem cseréli ki a szerverén az elérhetőt, illetve Te nem indítanád el a lejátszón lévőt. Most láthatóan ez történt, várni kellett pár hetet, amíg frissítették egy működőre.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: asg2ki » 2021.05.31. 13:32

Kyle írta:de semelyikhez sem férünk hozzá, így mindegy is.

Kar, de hat akkor nincs mit tenni, ez van. Max vissza track-elem Firewall/Proxy-n keresztul az eleresi utvonalat es letoltom kezzel :)

Kyle írta:Teljesen alaptalan a „vélhetően” nem lesz új firmware kijelentés. Ahogy a frissítések topikjában láthatod, egy Dune HD modellre a megszűnése után akár 8–10 évvel is jönnek ki frissítések.

Legyen igazad :) Altalanossagban nyilvan kijelentheto, hogy igen is jonnek ki frissitesek. Amugy meg discontinued termekeknel pont nem ez lesz a fejlesztok prioritasa, szoval hagyjuk ezt a szoveget.

Kyle írta:de nem is lenne értelme manuálisan telepíteni, mikor ott a firmware-ben

Kyle írta:A Netflix app meg egyébként sem a firmware-ben van, csak a letöltési linkje van ott

Na akkor most dontsd el, hogy melyik az igaz allitas (amugy meg nyilvan a masodik) :) Minden esetre hidd el, hogy van az az eset, amikor igen is szukseg van offline APK-bol telepiteni egy aplikaciot es konkretan a NetFlix-et.

Kyle írta:így új firmware nélkül, akár naponta is frissülhetne.

De nem frissul. Ha ugy lenne, akkor nem kene elotte leszedni a regi app-ot es utanna ranyomni a NetFlix-re, hogy telepitse ujra magat a kozponti szerverrol. Szoval ezen meg dolgozniuk kell a sracoknak. Amugy meg tok jo lenne, ha tenyleg automatikusan mukodne, ahogyan mondjuk egy AppStore-bol (barmelyik is legyen az).

Na mindegy, reszemrol tema lezarva, Netflix ismet mukodik es ez a lenyeg. Leginkabb annak orulok, hogy nem egy SPMC-hez hasonlo tortenet lett a vege :)
asg2ki

HozzászólásSzerző: Kyle » 2021.05.31. 10:02

asg2ki írta:...1...

1. Azt gondolom, ennek oka volt, pl. az, hogy nem volt még kész az adott modellre az alkalmazás frissítése. Másik típusra hiába van meg, az nem biztos, hogy működne, de semelyikhez sem férünk hozzá, így mindegy is.
2. Teljesen alaptalan a „vélhetően” nem lesz új firmware kijelentés. Ahogy a frissítések topikjában láthatod, egy Dune HD modellre a megszűnése után akár 8–10 évvel is jönnek ki frissítések. A Netflix app meg egyébként sem a firmware-ben van, csak a letöltési linkje van ott, így új firmware nélkül, akár naponta is frissülhetne.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: asg2ki » 2021.05.31. 09:29

Kyle írta:
asg2ki írta:...A biztonsag kedveert tegyetek majd ki a linket is az uj APK-hoz, hogy azt akar manualisan is lehessen telepiteni USB eszkozrol.

Nincs ilyenünk, de nem is lenne értelme manuálisan telepíteni, mikor ott a firmware-ben, és – vélhetően a gyártói szerverről – lejön mindig a legújabb.

1. Kiveve, amikor nem (lasd utolso 2 honap). "Error: No such file or directory" uzenet nem telepiti az APK-t.
2. Velhetoen regi eszkozre mar nem lesz uj firmware, mivel discontinued lett idokozben.
asg2ki

Következő

Vissza: Netflix