HBO Go alkalmazás

Videófájlok vagy online videós tartalmak lejátszására készült androidos alkalmazások, melyek nem része az aktuális firmware-nek (Tehát YouTube, Netflix témák NEM ITT!)

Re: HBO Go alkalmazás

HozzászólásSzerző: bodnapet » 2021.03.19. 18:25

Kyle írta:
bodnapet írta:...Hátha ez segít...

A SIMA és az ANDROID TV verziót is próbáltad? Melyik az, ami működik a Pro II-n? Ugyanaz a verziót próbáltad, vagy lehet, hogy régebbi volt még a Pro II-re telepítve, és azóta frissült?

Ezek megvoltak, nem itt van a probléma. A Pro II-n a legutolsó, általad is linket decemberi verzió volt.
bodnapet

HozzászólásSzerző: Kyle » 2021.03.18. 17:18

bodnapet írta:...Hátha ez segít...

A SIMA és az ANDROID TV verziót is próbáltad? Melyik az, ami működik a Pro II-n? Ugyanaz a verziót próbáltad, vagy lehet, hogy régebbi volt még a Pro II-re telepítve, és azóta frissült?
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: bodnapet » 2021.03.14. 16:18

Kyle írta:
bodnapet írta:...de sajnos ezt már nem tudom bizonyítani...

Mi viszont ki tudjuk próbálni (bár nincs HBO előfizetésünk, így még nem tudom, hogy jutunk el a lejátszásig). Nem a Dune-nek kell szerintem jelezni, hanem az HBO-nak, nem a Dune illesztgeti az operációs rendszert egyedileg minden andoriod alkalmazáshoz, hanem a programok gyártói az operációs rendszerekhez. De mivel egyforma a két modellen az Android 9, nem értem, hogy lehet Nálad különbség. De utánajárunk.

Ingyenes próba hónap? ;)

Előre is köszi! A Netflix egyébként ugyan olyan eszköznek látja a Pro II-t és a Max Vision-t is (NVIDIA SHIELD Android TV Set Top Box), az HBO GO viszont már különbözőnek.

Pro II: androidtv Realtek tv175h
Max Vision: androidtv Realtek tv794a

Hátha ez segít...
bodnapet

HozzászólásSzerző: Kyle » 2021.03.14. 13:22

bodnapet írta:...de sajnos ezt már nem tudom bizonyítani...

Mi viszont ki tudjuk próbálni (bár nincs HBO előfizetésünk, így még nem tudom, hogy jutunk el a lejátszásig). Nem a Dune-nek kell szerintem jelezni, hanem az HBO-nak, nem a Dune illesztgeti az operációs rendszert egyedileg minden andoriod alkalmazáshoz, hanem a programok gyártói az operációs rendszerekhez. De mivel egyforma a két modellen az Android 9, nem értem, hogy lehet Nálad különbség. De utánajárunk.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: bodnapet » 2021.03.13. 20:04

Kyle írta:Ez meg engem lep meg, mert ezen topik első posztja alapján nem kellene működni ennek az alkalmazásnak semmilyen lejátszón.

Pedig a 4K Pro II-n teljesen jól működött, de sajnos ezt már nem tudom bizonyítani, mert tegnap eladtam a Max Vision miatt. Nem tudom, hogy mit csináltam jól, de ezek után nagyon bosszantó, hogy hivatalosan nem kellene működnie. Azért kellene jelezni, hátha tudják és egy frissítéssel megoldódik. Köszi
bodnapet

HozzászólásSzerző: Kyle » 2021.03.13. 11:08

bodnapet írta:...De sajnos az HBO GO playback error 5.1-es hibakódot ír ki, ami azért lep meg, mert a Pro II-nél ez az app simán, tökéletesen működött...!

Ez meg engem lep meg, mert ezen topik első posztja alapján nem kellene működni ennek az alkalmazásnak semmilyen lejátszón. Nyitottam új kategóriát ennek a kérdésnek is, mert rossz helyen volt (pluginek), illetve ahogy kérted, csináltam a Max Vision 4K-nak is, de ahogy a leírásában írtam, csak olyat posztolj oda, ami vélhetően annak egyedi hardverével kapcsolatos, nem általános szoftveres problémának gondolsz!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: bodnapet » 2021.03.13. 09:41

Sziasztok, a lejátszó az új Max Vision 4k, amit tegnap este vettem át és mivel már majdnem egészen 3 hónapig használtam egy Pro II-t, így nagyon gyorsan sikerült mindent telepítenem. De sajnos az HBO GO playback error 5.1-es hibakódot ír ki, ami azért lep meg, mert a Pro II-nél ez az app simán, tökéletesen működött. Az eszközt rendben tudtam aktiválni, a kapcsolat jó, szóval ezek biztosan nem okozzák. Remélem ez bug és orvosolják!

ui: jó lenne egy saját topic a Max Vision-nek, mert már van pár dolog, amit szeretnék szintén jelezni!
bodnapet

HozzászólásSzerző: kosza » 2020.08.18. 20:28

kosza írta:
Kyle írta:
kosza írta:hgo.eu keresésre semmit sem talál...

Nekem EZ (HBO GO for Android TV) a Play Store-ból simán települ és elindul a Pro 4K II-n, csak nincs előfizetésem. Ezzel próbáltad?

Megnézem otthon konkrátan a linket, de ha play áruházból töltöm, akkor az az Android alatt fog menni, nem a Kodi alatt. Az Android alatt elindul az app, de 5.1 hibát dob. Ezért kellene Kodi alá berakni.

Igen, ahogy gondoltam. Azért küzdök Kodi alá berakni a HBO Go plugimt, mert a sima Androidos app nem játszik le semmit (5.1 hiba), aminek oka, hogy nem enged az HBO olyan eszközön lejátszani, aminek nincs saját képernyője, és a Dune-nek nincs.
Át lehetne verni, ha Kodi alá bemenenne a plug-in, állítólag. De nem hajlandó a már részletezett input.stream függőségi hiba miatt.

Dióhéjban itt tartunk.
kosza

HozzászólásSzerző: kosza » 2020.08.18. 16:33

Kyle írta:

Nekem EZ (HBO GO for Android TV) a Play Store-ból simán települ és elindul a Pro 4K II-n, csak nincs előfizetésem. Ezzel próbáltad?

Megnézem otthon konkrátan a linket, de ha play áruházból töltöm, akkor az az Android alatt fog menni, nem a Kodi alatt. Az Android alatt elindul az app, de 5.1 hibát dob. Ezért kellene Kodi alá berakni.
kosza

HozzászólásSzerző: Kyle » 2020.08.18. 16:02

Kyle
Adminisztrátor

Következő

Vissza: Videólejátszók