Dune Control (2019) mobilapp iOS-re és Androidra

Re: Dune Control (2019) mobilapp iOS-re és Androidra

HozzászólásSzerző: gyuriapa » 2023.04.11. 14:54

Kyle írta:
gyuriapa írta:...Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a probléma ?

Csak annyi, hogy még nem kompatíbilis a Dune Control appal, lásd ITT!

Szia. Köszi az infót. Esetleg infó, hogy mikorra várható ? Hogyan értesülök róla hogy elkészült ?
gyuriapa

HozzászólásSzerző: Kyle » 2023.04.09. 12:35

gyuriapa írta:...Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a probléma ?

Csak annyi, hogy még nem kompatíbilis a Dune Control appal, lásd ITT!
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: gyuriapa » 2023.04.09. 12:24

Sziasztok !
Vettem egy Dune HD Homatics Box R 4K Plus-t és szeretném androidos applikációval is használni. Sikerült feltelepitenem a telefonra az appot, de az app nem látja az eszközt. Megadtam az IP cimet és nem találja. A Boxon fel van telepitve a Dune program és el is inditottam. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a probléma ?
Előre is köszönöm.
gyuriapa

HozzászólásSzerző: Kyle » 2022.01.24. 16:32

taleg írta:...a hálózatot egy TP-LINK biztosítja...

Ha a Sagemcom lenne a wifi access pointod, mondtam volna, hogy egy „feature” a magyar telekom ezen remek eszközénél, hogy a wifis eszközök el vannak különítve az etherneten csatlakozóktól, így a Telekom saját set-top-boxa sem távirányítható a saját Telekomos alkalmazással :) Újabb routerekben már nincs ilyen probléma, de ennél sosem vették a fáradtságot, hogy megoldassák a gyártóval.
Biztos, hogy modem módban van? Tehát nem IPTV van Nálad. És egyazon tartományban van a Dune és a telefon IP-címe. Ha így van, akkor valami tűzfalbeállítás lehet még a D-Linken, más nem igen.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: taleg » 2022.01.20. 19:28

Kyle írta:Véletlenül nem Telekomos interneted van Sagemcom routerrel? Illetve ugye nem a „telefon nem találja”, hanem a Dune Control alkalmazás a telefonon?

De igen, azonban a hálózatot egy TP-LINK biztosítja, a Sagemcom csak modem szerepét tölti be. (és természetesen a DUNE Control alkalmazás nem találta a lejátszót)

Annyit az eredeti kérdésem kiegészítéseként, hogy rájöttem, ha az IP címet \\: után írom, akkor előjön a távvezérlő felület, de nem csinál semmit. A jobb felső sarokban lévő "wifi-jel" sárga, pedig szerintem zöldnek kellene lennie.
taleg

HozzászólásSzerző: Kyle » 2022.01.19. 13:32

taleg írta:...Mind a telefon, mind pedig a DUNE ugyanazon a hálózaton van, de sem sima keresésre sem pedig a készülék fix IP címét beírva nem találja a telefon...

Véletlenül nem Telekomos interneted van Sagemcom routerrel? Illetve ugye nem a „telefon nem találja”, hanem a Dune Control alkalmazás a telefonon?
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: taleg » 2022.01.19. 11:21

Sziasztok!
Vásároltam egy PRO VISION 4K SOLO készüléket és szeretném telefonon keresztül vezérelni. Mind a telefon, mind pedig a DUNE ugyanazon a hálózaton van, de sem sima keresésre sem pedig a készülék fix IP címét beírva nem találja a telefon. Több típusú IPhone-nal kipróbáltam, de mindegyiknél ugyanaz a tünet. Megpróbáltam androidos telefonnal is, sajnos az sem találja.
A DUNE vezetéken kapcsolódik a hálózathoz, de próbáltam úgy is, hogy átteszem wifi-re a kapcsolódását.

Mi lehet a probléma okozója? Valamit nem jól állítok be?

Köszönöm előre is a segítséget!

Üdv:
Taleg
taleg

HozzászólásSzerző: Kyle » 2019.06.23. 10:57

gyulaiandras írta:...Dune HD solo lite készülékem van és a navigátor fülön le kellene töltenem frissítést...

A Solo Lite az linuxos modell. Ahogy a program leírásában is említjük (utolsó mondat): „...a Dune Control Remote képernyője – tehát az infra távvezérlő gombjainak emulálása – működik a korábbi linuxos, Sigma-chipes modellekkel is!
Tehát nem tudsz semmit letölteni, és Neked a Navigator fülön nincs is semmi, ami működne, csak a Remot fület tudod használni. Ez nem is fog változni.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: gyulaiandras » 2019.06.22. 10:18

Sziasztok!
Szeretnék segitséget kérni az Androidos app használatával kapcsolatban.
Dune HD solo lite készülékem van és a navigátor fülön le kellene töltenem frissítést. Melyiket kellene és hogyan tudom ezt használni?
Nem igazán vagyok jártas ebben a témában. Kérlek segítsetek! Köszi elöre is.
gyulaiandras

Dune Control (2019) mobilapp iOS-re és Androidra

HozzászólásSzerző: Kyle » 2019.06.20. 16:29

Ebben a topikban a 2019-ben megjelent hivatalos Dune Control alkalmazásokról beszélhetünk, legyen szó az androidos vagy az iOS verzióról.
Kyle
Adminisztrátor

Előző

Vissza: Távvezérlés hálózaton keresztül