Bluray 3D lejátszás

Fórum szabályok
Zárt topik, csak termékregisztráció után írhatsz ide!

Re: Bluray 3D lejátszás

HozzászólásSzerző: Kyle » 2011.09.19. 09:40

Bem apó írta:...azt üzeni a kütyü, hogy ő bizony megvizsgálta és ez a rendszer nem alkalmas a 3D lejátszására....

Nem létezik 3D-s Sigma Chip. Így a Max sem tud 3D Blu-ray-t lejátszani, ezt sehol senki nem mondta. Te sem játszottál le rajta sosem 3D BD-t. Ezért is írtuk pl. ezt a cikket: link...
Egy DVDFab képes side-by-side 3D-s mkv-t csinálni a Blu-ray-ből.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Bem apó » 2011.09.18. 11:10

Guruk, segítsetek!

Próbáltam én visszaolvasni, guglizni, forgalmazót hívogatni, de még mindig egyhelyben topogok.
Maxom van és HDD-ről szeretnék *.*.iso-t lejátszani. Amig síma 1080, addig semmi gond, de 3D-seknél,
(csak egy példa a sok közül a Thron Legacy a maga 44 gigájával, de egy kurta Cirque du Solei 3D-nél is
ugyan ez a helyzet), azt üzeni a kütyü, hogy ő bizony megvizsgálta és ez a rendszer nem alkalmas a 3D lejátszására.
A Max és a Cinema LG pedig, (tudtommal és eleddig minden más esetben is), igencsak az. Ha kibontom bdmv-re a helyzet detto, mkv-t pedig valószínű ugyan ezen rejtélyes ok miatt szintén nem tudok belőle konvertálni, mert a más esetben tökéletesen működő konvertáló progik azt üzenik, hogy ellenőrizzem, mert ez a fájl nem lejátszható. A megoldás valószínűleg pofon egyszerű, csak éppen rá nem bukkanok sehol. Az pedig lehetetlen, hogy ezzel a jelenséggel egyes egyedül csak én találkoztam eddig. Help, plííííz...
Kép
Bem apó

HozzászólásSzerző: Cartman » 2011.04.14. 10:31

Frosty írta:Pár napja vásároltam egy HDI DUNE MAX lejátszót és vettem hozzá külön egy 3D-s bluray lemezt...

Mint ahogyan itt is írtuk a Dune Max, és jelenleg egyetlen Dune, vagy HDMI 1.3-al szerelt médialejátszó sem képes BR3D lejátszására. A Half Side by Side-os 3D *.mkv-k, mint ahogyan Te is írtad mennek...
Dunehd.hu adminisztrátor
Cartman
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Frosty » 2011.04.14. 06:38

Sziasztok!

Pár napja vásároltam egy HDI DUNE MAX lejátszót és vettem hozzá külön egy 3D-s bluray lemezt (GRU 3D kétlemezes). A menü szépen bejön de ahogy a tartalmat le szeretné játszani felugrik egy ablak hogy, a lejátszóm nem támogatja a visszafele lejátszást vagy valami hasonlót. Kérdésem az hogy, akkor ne erőltessem a BR 3D-s filmek vásárlását lemezen mert nem fogja lejátszani, ha lejátssza lesz hozzá valami frissítés vagy teljesen más hardver kell majd hozzá? Mkv-s 3d-s filmeket szépen lejátssza azzal nincs gond.

Előre is köszönöm a válaszokat!
Frosty

HozzászólásSzerző: kogolio » 2011.01.10. 20:51

Köszönöm, megtaláltam...! Már minden világos! :)
kogolio

HozzászólásSzerző: Kyle » 2011.01.06. 11:11

kogolio írta:Sziasztok!

Előre is elnézést a hülye kérdésért! Mire jó a side-by-side/top-bottom 3D film?

Minden 3D-s tévé képes ezt feldolgozni, szétvágja a képet kettőre, és visszatorzítja. Utána már úgy látod, mint ha 3D-s Blu-ray lejátszóról menne. Írtam egy cikket erről: link...
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: kogolio » 2011.01.06. 10:04

Sziasztok!

Előre is elnézést a hülye kérdésért! Mire jó a side-by-side/top-bottom 3D film? Azt látom, hogy a képernyőn két kép jelenik meg egymás mellett/alatt, de ez mire jó? Van olyan monitor vagy TV, ami ebből össze tud rakni egy képet, amit szemüveggel nézve 3D-s kép alakul ki?

Előre is köszönöm a választ!
kogolio

HozzászólásSzerző: Kyle » 2010.12.29. 12:35

BENKOLASZLO írta:HD Base 3.0 tudja 3d lejátszást?

A side-by-side/top-bottom 3D-t minden létező eszköz „tudja” (lásd fentebb), a fullHD 3D-t pedig még egyetlen médialejátszó sem (lásd fentebb).
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: BENKOLASZLO » 2010.12.27. 21:34

HD Base 3.0 tudja 3d lejátszást?
üdv
BENKOLASZLO

HozzászólásSzerző: Kyle » 2010.12.27. 17:12

BENKOLASZLO írta:csak annyi lenne a kérdésem hogy tudja a 3D

Mi a kérdés? Így tele töltöttkáposztával nem sikerült feldolgoznom a mondatodat, pontosabban a kérdést nem láttom benne :)
Kyle
Adminisztrátor

Következő

Vissza: Blu-ray lejátszása