Bocsánat nem akartam kritizálni a Dune manualt, pusztán az általános rossz tapasztalat mondatta velem. Ezért én mindig igyekszem az eredetit olvasni, legyen az angol, német stb.
Igazából nálam a fő szempont az SMB hálózatkezelés kontra W10, mert az szerintem eléggé el van kapálva. Nem akartam részletezni, de informatikus vagyok és ennek ellenére kb. fél éve szívok egy Mede8er cuccal. Már az összes fórumot megjártam és senki nem tudott megoldást. Mindig csak a standard hálózatkezelési tanácsok jönnek, amiket ismerek és sajnos nem működnek. Röviden: egy notebookon lógó USB WD HDD-n levő mappákat bár látja a mediaplayer az SMB alatt, de a mappákba csak login/jelszóval lenne hajlandó belépni. S egyértelműen nem valamelyik account loginját kéri. Fogalma sincs senkinek, hogy mit kér. Így aztán nem lehet ezekből az szakszerűen megosztott (egyébként a hálózatban jól látható és kezelhető mappákból) lejátszani. S persze a belső HDD-vel semmi ilyen gond nincs.
Szóval, ha mutat nekem valaki egy DUNE-t amelyik W10 alatt látni fogja és lejátssza alatt notin lógó HDD-m fájljait, akkor arra azonnal vevő leszek. A DUNE meg egyébként közismerten jó és minőségi kütyü, úgyhogy azért nem izgulnék, hogy a minőség milyen lesz.