Kyle írta:allein írta:...Mégis az lesz, hogy a DUNE a ludas?
Ha a Solo Lite-ot csatlakoztatod a gigabites switches gigabites kábellel, akkor a switchen lévő LED (az adott ethernet-porthoz tartozó) színe alapján 100 Mbites vagy gigabites sebességet érzékel a Dune felől?
allein írta:...Mégis az lesz, hogy a DUNE a ludas?
igen, a kérdést valóban lehet még tovább bonyolítani egyéb ismeretlenekkel is! (én kiszálltam)allein írta:kábelt átdugtam laptopba..
zygy írta:...Ha kiszedjük a láncból az osztót, akkor csak annyi történik, hogy kevesebb eszközt tudunk összefüzni.
Kyle írta:Az úgy nem egyszerű, mert akkor előbb fix IP-címet kell adni az eszközöknek, mert a routert nem fogják elérni, ha jól sejtem.
Kyle írta:allein írta:...Holnap próbálkozom switch nélkül, amint tudok beszámolok.
Az úgy nem egyszerű, mert akkor előbb fix IP-címet kell adni az eszközöknek, mert a routert nem fogják elérni, ha jól sejtem.
Kyle írta:allein írta:...akkor valami gond lesz itt nálam az itthon belső hálózatommal. Ami ezek szerint csak 100 Mbit/s és nem gigabit.
Szerintem is, láthatóan nem gigabites a hálózatod. De látom, neked se igen van normális (H.265-ös) videód még, csak barkácsolt H.264-esek. Azokkal sincs alapvetően baj 120 Mbitig kb., csak ehhez már elég erős tömörítés (tehát minőségromlás) kell H.264 esetén. A valódi 4K (pl. filmek, amiket 4K Blu-ray-en adnak ki) majd H.265 tömörítésű lesz, ha egyszer leszedhetővév válik az UHD BD lemezekről.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég